2-Day

INNER JOURNEYS

Maak die bijzondere
innerlijke reis

Heb jij voor jezelf iets uit te zoeken of wil je echt vanuit diepere lagen naar jouw thema kijken? Doe dan mee aan een van onze intensieve tweedaagse Inner Journeys!

Op zaterdag starten we om 12.00 uur met de Helende (Sjamanistische) Trancereis in het energieveld van onze paarden. Tijdens deze Trancereis kom je in een staat waar je bewust droomt en je onderbewuste zichtbaar en voelbaar wordt. ‘The Green Woman’ Zaza van Koningsbrugge neemt je hierin helemaal mee en zal deze middag tot in detail begeleiden. We sluiten af met een heerlijke Afternoon Tea, daarna kan je jouw overnachtingsaccommodatie opzoeken om te rusten, reflecteren en slapen (zelf te regelen, we hebben fijne suggesties beschikbaar).

De volgende dag gaan we datgene wat zich op zaterdag aan jou heeft geopenbaard nader onderzoeken, door middel van systemisch werk, met (en in de leefomgeving van) onze paarden. Deze sessies zullen begeleid worden door mij, Nelleke Dikkerboom-Bruin. Iedere deelnemer krijgt de kans zijn of haar vraagstuk (individueel) in te brengen. De overige deelnemers zijn hierbij aanwezig als toeschouwer zodat we kunnen steunen op de kracht en dynamiek van de kudde. Tussen de middag serveren we een lekkere (vegetarische) lunch. Nadat alle sessies zijn doorlopen sluiten we gezamenlijk het weekend af en gaat ieder zijn eigen weg.

Dit jaar worden er 3 Inner Journeys door ons georganiseerd waarbij we o.a. werken met de bomenkalender. Het eerste weekend staat in het teken van de Eik Maan (30 april en 1 mei), het tweede weekend in het teken van de Hulst maan (18 en 19 juni) en het derde weekend in het teken van de Appel maan (20 en 21 augustus). We werken op onze bijzondere locatie Paard & Tuin Harstahof, met een heel kleine groep zodat we iedereen echt persoonlijke aandacht kunnen geven en we een intieme groepsdynamiek kunnen creëren. Een zeer waardevol weekend dus, waarbij je gegarandeerd met mooie nieuwe inzichten naar huis zult gaan.

Investering

Investering 2-Day Inner Journey
Weekend (zaterdag en zondag) • 399 euro

Deze prijs is inclusief BTW. Ook de Afternoon Tea op zaterdag, lunch op zondag en diverse lekkere versnaperingen door het weekend heen zijn bij de prijs inbegrepen, en je ontvangt na afloop een leuke attentie. Het totaalbedrag via bankoverschrijving dient in de week voorafgaand aan het betreffende weekend te zijn voldaan, je ontvangt een factuur. Neem even contact met me op wanneer de prijs een uitdaging voor je is. Kostenloos afmelden kan tot 14 dagen voorafgaand aan het Inner Journey weekend.

Locatie: Paard & Tuin Harstahof in Ginnum
Aanvang zaterdag: 12.00 uur, inloop mogelijk vanaf 11.30 uur
Aanvang zondag: 9.30 uur, inloop vanaf 9.00 uur
Maximaal aantal deelnemers: 5 personen

Meedoen? Je kan jouw plekje reserveren door te investeren in een ticket in de Webshop.

 

Belangrijk informatie

Coaches/Begeleiders: Zaza van Koningsbrugge en Nelleke Dikkerboom-Bruin. En natuurlijk onze paardjes Diaz, Bowie en Jarno.

Bijzonderheden: bij uitzonderlijk slecht weer wordt het weekend (in overleg) verschoven naar een ander moment. Je hoeft geen materialen mee te nemen (mag uiteraard wel): matjes, dekens en kussens zijn hier beschikbaar. Voor het contact met de paarden op zondag zijn stevige schoenen verplicht!

Programma Zaterdag
Vanaf 11.30 uur: inloop
12.00 uur: Start dagprogramma: Helende (Sjamanistische) Trance Reis.
Rond 17.00 uur: Afternoon Tea
Afsluiting van de dag rond 18.00 uur

Programma Zondag
Vanaf 9.00 uur: inloop
9.30 uur: Start ochtendprogramma: (systemisch) werk met paarden.
Rond 12.30 uur: Lunch
13.30 uur: Start middagprogramma: (systemisch) werk met paarden.
Eindtijd is afhankelijk van het aantal deelnemers en de duur van de sessies (uiterlijk 17.00 uur)

Aangezien we buiten werken, is het belangrijk kleding mee te nemen waarmee je jezelf in alle omstandigheden kunt beschermen (of verlichten). Uiteraard is het fijn dat je vrij kunt bewegen in de kleding die je draagt. Voor het contact met de paarden zijn stevige schoenen noodzakelijk! Voor het overige hoef je geen materialen mee te nemen, deze worden door ons verzorgd. Bij voorkeur geen mobiele telefoons gebruiken gedurende de afspraak.

Omdat wij met veel zorg en aandacht omgaan met ons terrein en alle dieren vragen we onze gasten dat ook te doen. Lees a.u.b. vooraf onze Huisregels even door en bekijk bijvoorbeeld ook de Algemene Voorwaarden en overige informatie die op de website wordt gegeven, zodat we er voor zowel mens, dier als natuur een prettige ervaring van kunnen maken.

Heb je een beperking? Laat het tijdig weten, dan overleggen we hoe we daar rekening mee kunnen houden!