Thuis in je hart

DE ZIELSCIRKEL

Zichtbaar maken wat (nog) onzichtbaar is…

Met de Zielscirkel biedt Parzival Paardencoaching een eenvoudige maar effectieve vorm van systemische coaching. Zonder paarden, maar in nauw contact met de natuur en onze eigen intuïtie! De zielscirkel is een plek waar jij jezelf even helemaal op de voorgrond mag zetten. Een plek waar je niks hoog hoeft te houden, maar waar je jouw gevoelens, twijfels, angsten en vragen mag inbrengen en inzicht mag krijgen in datgene wat (nog) niet zichtbaar is.

Hoe werkt het?

We vormen de Zielscirkel buiten, in onze mooie Paardentuin. Elke Zielscirkel heeft een ander thema, waarbij we starten met een korte introductie en een gezamenlijke korte meditatie doen. Daarna mag een ieder die deel uitmaakt van de cirkel aangeven dat hij/zij een vraagstuk of thema wil inbrengen. Dit wordt aangegeven door het opsteken van je hand. Het thema of vraagstuk wordt vervolgens geuit door middel van het uitspreken van een korte, kernachtige (samenvattende) zin.

Andere deelnemers die hier iets bij voelen, en/of zich geroepen voelen deel uit te maken van het geuite thema, mogen die inbreng doen die voor hem/haar goed voelt. Ze staan op dat moment helemaal in dienst van jouw opstelling. De inbrenger van het thema of vraagstuk neemt de opstelling aan zoals deze zich vormt en laat dat wat zichtbaar wordt met een open hart op zich inwerken. Ik als begeleider zal alleen een interventie doen wanneer de situatie daar om vraagt. Na afloop van zijn/haar opstelling mag de inbrenger eventueel wat vertellen over zijn/haar ervaring en wanneer nodig een vraag stellen aan de begeleider.

Met een opstelling worden vaak diepere lagen aangeraakt die niet met woorden of vanuit het verstand uit te leggen zijn. Dat kan best lastig zijn, en daarom laten we taal/praten ook even zo veel mogelijk voor wat het is. We sluiten af met een eenvoudige ontspanningsoefening en een kopje thee/koffie of watertje.

Wat zijn de mogelijkheden?

Investering deelname aan de Zielscirkel
65 euro per persoon

Deze investering is inclusief BTW en koffie/thee/watertje met wat lekkers.
Bij aanvang van de Zielscirkel dient het totaalbedrag via bankoverschrijving te zijn voldaan.

Handig om te weten…

Elke Zielscirkel biedt ruimte aan 4 tot 6 personen en duurt maximaal 3 uur. Minimale leeftijd om mee te kunnen doen aan deze activiteit is 21 jaar. Voorafgaand ontvang je een bevestiging per mail met een aantal intakevragen. Je wordt vriendelijk verzocht deze mail voor akkoord en ingevuld te retourneren.

Kijk in onze agenda voor de eerstvolgende datum waarop je mee kan doen!
Wanneer je als groep wilt deelnemen, kunnen we een specifieke datum plannen (contact opnemen).

Overige infomatie

Aangezien we buiten werken, is het belangrijk kleding mee te nemen waarmee je jezelf in alle omstandigheden kunt beschermen (of verlichten). Uiteraard is het fijn dat je vrij kunt bewegen in de kleding die je draagt. Voor het overige hoef je geen materialen mee te nemen, deze worden door ons verzorgd. Het is niet toegestaan om mobiele telefoons te gebruiken gedurende een Zielscirkel.

Omdat wij met veel zorg en aandacht omgaan met ons terrein en alle dieren vragen we onze gasten dat ook te doen. Lees a.u.b. vooraf onze Huisregels even door en bekijk bijvoorbeeld ook de informatie die op deze website wordt gegeven, zodat we er voor zowel mens, dier als natuur een prettige ervaring van kunnen maken.

Heb je een beperking? Laat het tijdig weten, dan overleggen we hoe we daar rekening mee kunnen houden.

Genoemde investering geldt voor particulieren en is inclusief BTW. Tijdens de Zielscirkel gaat het om de ervaring en het effect van de activiteit, niet om de tijd die we daarvoor nodig hebben. Wanneer de Zielscirkel korter duurt dan de aangegeven tijd geeft dat geen recht op restitutie.

Wanneer er niet voldoende deelnemers zijn is het mogelijk dat de dag wordt geannuleerd of verschoven (je ontvangt hierover tijdig bericht).

Kostenloos afmelden voor deelname aan de Zielscirkel kan tot 48 uur voor aanvang.
Daarna ben je het gehele factuurbedrag verschuldigd.