Duodag met Paardenkracht

DE BIJZONDERE DYNAMIEK VAN GEVEN EN ONTVANGEN

Aandacht

Meer uit je relatie halen, beter communiceren met elkaar, werken aan een specifiek thema of ‘gewoon’ benieuwd hoe het is om eens vanuit een ander perspectief naar elkaar te kijken? Dan is deze Duodag met Paardenkracht echt iets voor jullie. Of je nu een relatie hebt, familie van elkaar bent of een hechte vriendschap onderhoudt: verbinding en interactie gaat altijd over de bijzondere dynamiek van geven en ontvangen, en sterkt zich door de aandacht die je geeft aan zowel jezelf als elkaar.

Samen beleef je bij ons een heel bijzondere, intieme en intensieve dag waarbij we met diverse werkvormen aan de slag gaan: bij en met de paarden. Paarden zijn zeer sensitief en bovendien kuddedieren, waardoor ze als geen ander weten hoe je relaties aangaat en onderhoud. Samen met hen lichten we verder uit wat er speelt, hoe het met jullie gaat en waar ruimte ligt voor verandering en groei.

We starten om 10.00 uur en zowel het ochtend- als het middagprogramma worden ingevuld met mindfulness, meditatie, paardencoaching, systemisch werk, creatieve activiteit en tijd voor rust en reflectie. Tussen de middag serveren we een heerlijke vegetarische lunch op een van de mooie plekjes op ons fijne terrein, we sluiten af rond 16.30 uur.

Investering

Investering per persoon
Duodag met Paardenkracht • 235 euro

Deze prijs is incl. BTW, vegetarisch lunch, lekkere versnaperingen en alle activiteiten, begeleiding en materialen. Bij aanvang van de Duodag met Paardenkracht dient het totaalbedrag via bankoverschrijving te zijn voldaan, je ontvangt een factuur. Neem even contact met me op wanneer de prijs een uitdaging voor je is. Annuleren en verschuiven zoals benoemd in de Algemene Voorwaarden.

Een afspraak maken voor een duodag kan door middel van het afsprakenformulier. Wil je liever in een kleine groep of individueel aan de slag bij de paarden? Dat kan, we organiseren diverse groepsactiviteiten (zie activiteitenkalender) of maak een afspraak voor een individuele sessie Paardenkracht.

En verder…

Aangezien we buiten werken, is het belangrijk kleding mee te nemen waarmee je jezelf in alle omstandigheden kunt beschermen (of verlichten). Uiteraard is het fijn dat je vrij kunt bewegen in de kleding die je draagt. Voor het contact met de paarden zijn stevige schoenen noodzakelijk! Voor het overige hoef je geen materialen mee te nemen, deze worden door ons verzorgd. Bij voorkeur geen mobiele telefoons gebruiken gedurende de afspraak.

Omdat wij met veel zorg en aandacht omgaan met ons terrein en alle dieren vragen we onze gasten dat ook te doen. Lees a.u.b. vooraf onze Huisregels even door en bekijk bijvoorbeeld ook de Algemene Voorwaarden en overige informatie die op de website wordt gegeven, zodat we er voor zowel mens, dier als natuur een prettige ervaring van kunnen maken.

Heb je een beperking? Laat het tijdig weten, dan overleggen we hoe we daar rekening mee kunnen houden!