Mindful Morning met Nina

BEWUST IN VERBINDING | Dat is het thema van deze eerste Mindful Morning met Nina. Diverse mooie werkvormen passeren de revue, zoals meditatie met klankschalen en mindful yoga. We werken o.a. bij de paarden en andere dieren, op ons bijzondere erf middenin het Werelderfgoed Waddenzee gebied. Het terrein is zeer gevarieerd en ‘groen’ opgebouwd, o.a. met een bos, boomgaard, grasveld en een natuurlijk leefgebied voor de paarden, waarbinnen ook een (afgeschermde en dus veilige) zielscirkel is gecreëerd.

Je beleeft deze Mindful Morning in een kleine, intieme groep van maximaal 5 personen, dus er is veel aandacht voor ieders eigen proces en persoonlijke begeleiding. En we sluiten gezamenlijk af met een heerlijke vegetarische lunch, zodat je ook fysiek goed gevoed naar huis gaat.

Kortom: een heerlijke ochtend, vol bewustwording, gezondheid en ontspanning! Je bent van harte welkom.

De mindful activiteiten wordt verzorgd door Nina van den Bogaard, de lunch en accommodatie door Nelleke Dikkerboom-Bruin. Er vinden in 2022 in totaal 4 Mindful Mornings en Middays plaats, kijk in de activiteitenkalender voor alle datums en informatie!

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

mei 14 2022

Tijd

De thee staat klaar vanaf 9.15 uur!
09:30 - 13:30

Locatie

Paard & Tuin Harstahof
Harstawei 18 | 9174 GB Ginnum
Categorie

Organisator

Parzival Paardencoaching
Telefoon
+31 6 50627991
Email
nelleke@parzival-paardencoaching.nl

Ga naar de bovenkant