(Familie)opstelling
met Paardenkracht

Individuele losse sessie
Duur: ca. 90 minuten + wat rust-
en reflectietijd op ons fijne terrein.

Extra’s
Je mag een Paardenkracht Reflectiekaart
mee naar huis nemen, als aandenken en om
jouw ervaring op te noteren.

Daarnaast werken we vanuit Parzivals
Paard & Systeem Methodiek®, wat garandeert
dat er met uiterste zorg wordt omgegaan met
het welzijn van mens, dier en natuur!
Zo draag je indirect ook bij aan
een fijnere wereld.

Investering: 179 euro
Incl. BTW voor particulieren en excl.
BTW voor zakelijke klanten en bedrijven.

Loop je in je leven tegen uitdagingen aan die vanuit jezelf en je eigen leven eigenlijk niet goed te verklaren zijn? Dan is een (familie)opstelling een heel mooie manier om naar jouw systeem te kijken en zielsbewegingen een kickstart te geven. Door somatisch te ervaren wat de door jou opgestelde situatie (jouw manifestatie van de situatie in het hier en nu) met je doet, worden bronnen zoals levensenergie, zelfherstellend vermogen en de wijsheid van het wetend veld (weer) geactiveerd zodat je meer in je kracht en op je eigen plek komt te staan.

Dat onze paarden ons tijdens het opstellen de weg wijzen, versterkt deze dynamiek enorm en biedt zodoende belangrijke toegevoegde waarde. Omdat paarden sensitieve kuddedieren zijn, zijn ze van nature uitstekend verbonden met het grotere geheel en kunnen ze feilloos aanvoelen hoe het met de wereld om hen heen gaat. Ze pikken dus heel makkelijk op waar spanning opgeslagen ligt en wat er in de onderstroom van het systeem aan de hand is. Door middel van gedrag, houding en lichaamstaal geven ze precies die boodschappen aan ons door die voor ons het meest van belang zijn om iets mee te doen. Op een oordeelloze en heel heldere manier.

In principe kan alles opgesteld worden wat nodig is: familie, jijzelf, ziekte, oorlog, trauma, organisaties, thema’s, gevoelens, kernwoorden… Systemen zijn er in vele gedaantes en bestaan uit diverse onderdelen. Vooraf stellen we scherp wat jouw vraagstuk is en van daaruit gaan we aan de slag. Ik maak gebruik van verschillende soorten (individuele) opstellingen en inner journeying tijdens de sessies, al naar gelang jouw vraagstuk en proces. Bovendien betrekken we er een stukje holisme bij, en kijken dus in de breedte naar jou als mens en het vraagstuk (niet alleen naar de buitenkant of de symptomen).

De (emotionele) impact van ingrijpende gebeurtenissen in het verleden, kan als een golf door hele generaties heen blijven rollen wanneer dit niet wordt aangekeken door de personen die er oorspronkelijk bij betrokken waren. Ouders geven het door aan hun kinderen, er kan symbiosetrauma ontstaan, systeemproblematiek duikt enkele generaties later op in de gedaante van verstrikkingen, of doorgegeven dynamieken en overlevingsmechanismen raken bijvoorbeeld zo diep ingesleten dat ze op een gegeven moment het hele systeem lam lijken te leggen.

Dat blijft doorgaan, net zo lang tot er iemand in dat systeem is die zich omdraait en het gebeurde aan durft te kijken. Dat aankijken en (daarmee) nieuwe bewegingen in gang zetten, daarvoor zijn opstellingen bij uitstek geschikt. Werken met jouw achtergrond door middel van zo’n opstelling maakt het onzichtbare zichtbaar, zorgt er voor dat er een nieuwe balans ontstaat en heeft een helende werking.

Een individuele (familie)opstelling met Paardenkracht duurt ca. 90 minuten met daarna nog wat ruimte voor rust en reflectie op ons mooie terrein. Voorafgaand aan de sessie ontvangt je van mij een afspraakbevestiging met daarin een korte vragenlijst. Jouw antwoorden geven mij een globaal beeld van wie je bent, jouw situatie en voorgeschiedenis, en wat je van de begeleiding verwacht. Op die manier kunnen we optimaal gebruik maken van de tijd die je hier op locatie doorbrengt.

Aangezien we buiten werken en het hier soms nat en modderig kan zijn, is het belangrijk praktische (niet nieuwe) kleding aan te hebben (en/of mee te nemen) waarmee je jezelf in alle omstandigheden kunt beschermen of verlichten. Uiteraard is het fijn dat je vrij kunt bewegen in de kleding die je draagt. Voor het contact met de paarden zijn stevige schoenen of laarzen noodzakelijk! Voor het overige hoef je geen materialen mee te nemen, deze worden door ons verzorgd. Gebruik van mobiele telefoons is niet toegestaan gedurende de afspraak (foto’s maken kan natuurlijk altijd in overleg).

Omdat wij met veel zorg en aandacht omgaan met ons terrein en alle dieren, vragen we onze gasten dat ook te doen. Lees a.u.b. vooraf onze Huisregels door en bekijk bijvoorbeeld ook de Algemene Voorwaarden en overige informatie die op de website wordt gegeven. Zo kunnen we er voor zowel mens, dier als natuur een prettige ervaring van maken!

Heb je een beperking of specifieke wensen? Laat het tijdig weten, dan overleggen we hoe we daar rekening mee kunnen houden! Belangrijke informatie omtrent betalen en annuleren vind je op de pagina Tarieven.