Groei & Bloeimaand

MET PAARDENKRACHT

Trauma, burn-out, verlies, ziekte… Vrijwel iedereen maakt op een bepaald in zijn of haar leven wel iets ingrijpends mee. Gebeurtenissen die grote impact hebben, maar waar je het liefste zo snel mogelijk vanaf zou zijn. Helaas werkt dat niet zo. Herstellen en groeien vraagt tijd, geduld en ook de bereidheid er langere tijd aandacht aan te besteden. Je mag er trots op zijn dat je die uitdaging aan durft te gaan! En daar ondersteunen mijn paarden en ik je graag bij.

In onze Groei & Bloeimaand met Paardenkracht vinden 2 systemisch-holistische sessies met paarden op onze locatie plaats (de eerste is tevens de intake). Daarnaast ontvang je het Mindful Memories Dagboek, zodat je gedurende deze periode en daarna zelf kunt werken aan bewustwording en groei. Bovendien vindt er twee weken na de laatste sessie een afsluitende coach-call plaats, waarin je jouw vragen kunt stellen en je nog even kunt sparren over datgene wat de Groei & Bloeimaand in werking heeft gezet.

Tijdens de sessies kijken we op een dieper niveau en vanuit verschillende lagen naar jou als geheel en naar je vraagstuk en/of levensthema’s. We werken buiten, in de natuur op ons erf. Daarbij zet ik verschillende werkvormen in, al naar gelang wat zich aandient en nodig is om jou vanuit ontspanning en bewustwording te brengen, en wellicht zelfs een stukje lichaams- en ervaringsgerichte transformatie. Denk aan verschillende soorten opstellingen, systemisch-holistische coaching, mindfulness, inner journeying en ademwerk. Altijd met of in de nabijheid van onze paarden en andere dieren. Zodat je ziel weer in beweging wordt gebracht, er een nieuwe en gezonde innerlijke balans kan ontstaan, emotionele wonden kunnen helen en je weer op een gezondere en duurzamere manier gaat connecten met je eigen ik én je omgeving.

Een sessie duurt ongeveer 90 minuten en daarna heb je nog een half uurtje om even te rusten of te reflecteren op ons terrein.

Na de Groei & Bloeimaand …

• Heb je een nieuwe balans gevonden, vanuit sensitiviteit en essentie.
• Heb je in liefde losgelaten wat je niet langer dient.
• Sta je met meer zelfvertrouwen en innerlijke kracht in het leven.
• Heb je kennis gemaakt met jouw eigen plek binnen het grote geheel.
• Heb je duidelijke stappen vooruit gezet m.b.t. herstel en innerlijke balans, op een gezonde, duurzame manier.

Ben je (hoog)sensitief of een nieuwetijdsmens? Dan ben je bij ons helemaal aan het goede adres! Ik ben ervaringsdeskundige en heb me gespecialiseerd in het begeleiden van sensitieve mensen. Download het gratis E-book Help, ik voel te veel! om er meer over te lezen.

Parzivals Paard & Systeem Methodiek® is de onderlegger van al onze activiteiten, de rode draad die we altijd volgen. Deze methodiek is door mijzelf ontwikkeld, gebaseerd op een nieuwetijds zienswijze, en kent specifieke kenwaarden w.b. visie, houding, kennis & kunde, management & beheer en persoonlijke ontwikkeling.

Aanleiding om hier naar op zoek te gaan was mijn eigen verlangen om vanuit diepere lagen en een bredere context te kunnen werken en leven. Namelijk vanuit essentie, sensitiviteit en uniciteit. Niet alleen als het gaat om de cliënten en studenten die ik mag begeleiden, maar ook zeker m.b.t. onze dieren en de natuur, en natuurlijk onszelf. Zodoende staat het welzijn en de gezondheid van álle betrokken partijen bij ons centraal. Een absoluut pluspunt dat je hierop kunt vertrouwen, vinden wij. 

Het betekent ook dat ik werk vanuit een groter geheel, waarin alles in verbinding staat met elkaar en invloed op elkaar heeft. Tijdens de sessies gaan we daarom aan de slag met ‘jou’ als gelaagd totaalplaatje, in het hier en nu. En niet enkel met de symptomen of ‘de buitenkant’.

Praktische informatie

De sessies van de Groei & Bloeimaand met Paardenkracht worden opgepakt in de ochtend of middag met ruimte voor rust en reflectie op ons mooie terrein. Voorafgaand aan de eerste sessie ontvangt je van mij een bevestigingsmail met daarin een korte vragenlijst. Jouw antwoorden geven mij een globaal beeld van wie je bent, jouw situatie en voorgeschiedenis, en wat je van de begeleiding verwacht. Op die manier kunnen we optimaal gebruik maken van de tijd die je hier op locatie doorbrengt!

Liever eerst op een laagdrempelige manier kennismaken met ons en onze werkwijze? Dan kan je bijvoorbeeld aansluiten bij een Soul Retrieval met Paardenkracht. In onze Agenda vind je de eerstvolgende mogelijkheid. Ook kan je een kennismakingsgesprek aanvragen. Neem een kijkje in onze Paardenkracht Campus als je wilt werken aan je professionele ontwikkeling met de hulp van paarden!

Aangezien we buiten werken, is het belangrijk praktische kleding aan te hebben (en/of mee te nemen) waarmee je jezelf in alle omstandigheden kunt beschermen of verlichten. Uiteraard is het fijn dat je vrij kunt bewegen in de kleding die je draagt. Voor het contact met de paarden zijn stevige schoenen noodzakelijk! Voor het overige hoef je geen materialen mee te nemen, deze worden door ons verzorgd. Gebruik van mobiele telefoons is niet toegestaan gedurende de afspraak (foto’s maken kan natuurlijk altijd in overleg).

Omdat wij met veel zorg en aandacht omgaan met ons terrein en alle dieren, vragen we onze gasten dat ook te doen. Lees a.u.b. vooraf onze Huisregels door en bekijk bijvoorbeeld ook de Algemene Voorwaarden en overige informatie die op de website wordt gegeven. Zo kunnen we er voor zowel mens, dier als natuur een prettige ervaring van maken!

Heb je een beperking of specifieke wensen? Laat het tijdig weten, dan overleggen we hoe we daar rekening mee kunnen houden! Belangrijke informatie omtrent tarieven, betalen en annuleren vind je op de pagina Tarieven.