Groeitraject
met Paardenkracht

3 live sessies
Systemisch-holistisch werk bij en met de paarden
Duur per sessie: ca. 90 minuten + een kwartiertje
rust- en reflectietijd op ons fijne terrein.

Extra’s
Je krijgt bij de eerste afspraak het Mindful
Memories dagboek met Paardenkracht kado. Zodat
je tussen de sessies door (en daarna) zelf verder
kan werken aan inzicht, bewustwording en balans.

Na afloop van het traject vindt er nog een
follow-up coachcall van ± 15 minuten plaats
(ongeveer 2 weken na de laatste sessie).

Daarnaast werken we vanuit Parzivals
Paard & Systeem Methodiek®, wat garandeert
dat er met uiterste zorg wordt omgegaan met
het welzijn van mens, dier en natuur!
Zo draag je indirect ook bij aan
een fijnere wereld.

Investering: 495 euro
Incl. BTW voor particulieren en excl.
BTW voor zakelijke klanten en bedrijven.

Trauma, burn-out, verlies, ziekte, chronische overprikkeling… Vrijwel iedereen maakt op een bepaald in het leven wel iets ingrijpends mee. Gebeurtenissen die grote impact hebben, je soms totaal lamleggen, en waar je het liefste zo snel mogelijk vanaf zou zijn. Helaas werkt dat niet zo. Herstel en groei vragen tijd, geduld en ook de bereidheid er langere tijd aandacht aan te besteden. In een traject kan de activatie van belangrijke bronnen (zoals levensenergie, zelfherstellend vermogen en het wetend veld) verder bestendigd worden en kunnen we op diepere lagen kijken naar jouw systemen en datgene wat daar speelt. Je mag er trots op zijn dat je die uitdaging aan durft te gaan! En daar ondersteunen mijn paarden en ik je graag bij.

Kies je voor het Groeitraject met Paardenkracht dan gaan we in 3 systemisch-holistische sessies met paarden aan de slag op onze locatie. Contact met deze geweldige dieren is voor vrijwel iedereen een bijzondere ervaring, die ervoor zorgt dat je belangrijke stappen vooruit kunt gaan zetten. Daarnaast ontvang je het Mindful Memories Dagboek met Paardenkracht, zodat je gedurende deze periode en ook daarna zelf kunt werken aan bewustwording en groei. Bovendien vindt er twee weken na de laatste sessie een afsluitende follow-up coach-call plaats, waarin je jouw vragen kunt stellen en je nog even kunt sparren over datgene wat het Groeitraject met Paardenkracht in werking heeft gezet.

Tijdens de sessies kijken we op een dieper niveau en vanuit verschillende lagen naar jou als geheel en naar je vraagstuk en/of levensthema’s. We werken buiten, in de natuur op ons erf. Daarbij zet ik verschillende werkvormen in, al naar gelang wat zich aandient en nodig is om jou naar ontspanning en bewustwording te brengen, en naar een stukje lichaams- en ervaringsgerichte transformatie. Denk aan verschillende soorten opstellingen, systemisch-holistische coaching, mindfulness, inner journeying en ademwerk. Altijd met of in de nabijheid van onze paarden en andere dieren, in de natuur. Zodat je ziel weer in beweging wordt gebracht, er een nieuwe en gezonde innerlijke balans kan ontstaan, emotionele wonden kunnen helen en je weer op een gezondere en duurzamere manier gaat connecten met je eigen ik én je omgeving.

Na afloop van het Groeitraject …

• Heb je een nieuwe balans gevonden, vanuit sensitiviteit en essentie.
• Heb je in liefde losgelaten wat je niet langer dient.
• Sta je met meer zelfvertrouwen en innerlijke kracht in het leven.
• Heb je kennis gemaakt met jouw eigen plek binnen het grote geheel.
• Heb je duidelijke stappen vooruit gezet m.b.t. herstel en innerlijke balans, op een gezonde, duurzame manier.

Ben je (hoog)sensitief of een nieuwetijdsmens? Dan ben je bij ons helemaal aan het goede adres! Ik ben ervaringsdeskundige en heb me gespecialiseerd in het begeleiden van sensitieve mensen.

Aangezien we buiten werken en het hier soms nat en modderig kan zijn, is het belangrijk praktische (niet nieuwe) kleding aan te hebben (en/of mee te nemen) waarmee je jezelf in alle omstandigheden kunt beschermen of verlichten. Uiteraard is het fijn dat je vrij kunt bewegen in de kleding die je draagt. Voor het contact met de paarden zijn stevige schoenen of laarzen noodzakelijk! Voor het overige hoef je geen materialen mee te nemen, deze worden door ons verzorgd. Gebruik van mobiele telefoons is niet toegestaan gedurende de afspraak (foto’s maken kan natuurlijk altijd in overleg).

Omdat wij met veel zorg en aandacht omgaan met ons terrein en alle dieren, vragen we onze gasten dat ook te doen. Lees a.u.b. vooraf onze Huisregels door en bekijk bijvoorbeeld ook de Algemene Voorwaarden en overige informatie die op de website wordt gegeven. Zo kunnen we er voor zowel mens, dier als natuur een prettige ervaring van maken!

Heb je een beperking of specifieke wensen? Laat het tijdig weten, dan overleggen we hoe we daar rekening mee kunnen houden! Belangrijke informatie omtrent betalen en annuleren vind je op de pagina Tarieven.