Paardenkracht

SYSTEMISCH-HOLISTISCH WERK MET PAARDEN

Het bereiken of vergroten van ontspanning, balans en groei vereist commitment en jouw bereidheid er bewust aandacht aan te besteden. Daar ondersteunen mijn paarden en ik je graag bij! We bieden een verschillende fijne mogelijkheden om aan de slag te gaan.

Je kan kiezen voor één van de volgende opties:

Sterk met Paardenkracht

In het groeitraject Sterk met Paardenkracht kijken we op systemisch-holistisch niveau naar jouw vraagstuk. We werken buiten, bij en met onze paarden en andere dieren, in de natuur op ons erf. Meditatie, mindfulness en opstellingen vormen onderdeel van elke sessie. Het traject bestaat uit 3 afspraken van ongeveer 90 minuten. Interval tussen de afspraken van het traject is normaliter 2 tot 3 weken (in overleg, aangepast aan jouw behoefte en persoonlijke proces). Een afspraak maken voor de eerste sessie van dit traject kan via het afsprakenformulier.

Jouw investering voor het groeitraject Sterk met Paardenkracht bedraagt 495 euro.
Deze prijs is inclusief BTW, alle activiteiten, thee, lekkere versnaperingen en gebruik van materialen.
Betaling in 2 termijnen behoort tot de mogelijkheden.

Een losse afspraak Sterk met Paardenkracht maken is niet mogelijk, maar uiteraard is er een ‘way-out’: mocht je binnen 1 week na de eerste sessie beslissen dat er al zoveel in beweging is gezet dat voorlopig geen nieuwe sessies meer nodig zijn, dan betaal je 179 euro en cancelen we de overige 2 sessies zonder extra kosten.

Verder is het een optie ons programma Paard & Burn-out te implementeren in het groeitraject Sterk met Paardenkracht. Download het gratis E-book om meer over te lezen over Paard & Burn-out en neem even contact op om jouw specifieke situatie en de mogelijkheden te bespreken.

Paard & Levenskracht

Met een sessie Paard & Levenskracht ga je helemaal de diepte in. We werken vanuit systemisch-holistisch perspectief en op energetisch en spiritueel niveau, met de verschillende lichamen en diverse innerlijke systemen.

Een sessie Paard & Levenskracht duurt ongeveer 3,5 uur, waarbij we aan de slag gaan met en bij de paarden en andere dieren, buiten, in de natuur op ons erf. Tijdens de sessie maken we ook gebruik van de kracht van inner journeying, krijg je een energetische behandeling, en zet ik ademwerk en mindfulness in. Een afspraak maken kan via het afsprakenformulier.

Jouw investering voor een eenmalige sessie Paard & Levenskracht bedraagt 275 euro.
Deze prijs is inclusief BTW, alle activiteiten, thee, lekkere versnaperingen en gebruik van materialen.

Kracht van de Kudde

Tijdens dit mooie groepstraject ga je, het gezelschap van een aantal gelijkgestemde vrouwen, tijdens 5 bijeenkomsten werken aan jouw eigen vraagstuk. Daarbij werken we met en bij de paarden en andere dieren, in de natuur op ons erf. We doen diverse opdrachten en oefeningen, gaan aan de slag met inner journeying, ademwerk en bewustwording, en besteden veel aandacht aan sensitiviteit en hartsverbinding. Vanuit systemisch-holistisch perspectief. Er is volop tijd en ruimte voor ieders eigen proces want elke bijeenkomst duurt ongeveer 3 uur.

Op deze pagina lees je er alles over >>

Het eerstvolgende Groepstraject Kracht van de Kudde start op donderdag 30 maart 2023 om 13.00 uur (minimaal 3 personen, maximaal 5 personen). Overige data: 20 april, 11 mei, 1 juni en 15 juni 2023.

Jouw investering voor het groepstraject Kracht van de Kudde bedraagt 495 euro.
Deze prijs is inclusief BTW, alle activiteiten, thee, lekkere versnaperingen en gebruik van materialen.

Leuk als je je daarin even voorstelt en alvast een tipje van de sluier oplicht waarom je graag deel wilt nemen aan dit traject!

Kostenloos afmelden voor het gehele Groepstraject Kracht van de Kudde kan tot 10 dagen voor aanvang van de start van de activiteit. Gemiste bijeenkomsten geven geen recht op restitutie en kunnen niet worden ingehaald.

Kennismakingsgesprek

Uiteraard is het mogelijk om eerst een keertje kennis te maken met mij, ons bedrijf en de paarden voordat je aan een traject begint! Een kennismakingsgesprek duurt ca. 30 minuten en is kosteloos als je nadien binnen 2 weken besluit één van onze groeitrajecten te gaan volgen. Een afspraak maken kan via het afsprakenformulier.

Jouw investering voor een Kennismakingsgesprek bedraagt 35 euro.
Dat is inclusief BTW, thee en wat lekkers.

Overige opties

Zou je graag eenmalig een groepssessie bij/met de paarden willen doen, dan kan je aansluiten bij de Soul Retrievals met Paardenkracht die we periodiek organiseren. Kijk in onze Activiteitenkalender voor de eerstvolgende mogelijkheid.

Ook kan je kiezen voor een losse Energy Therapy sessie, in het energieveld van de natuur en onze paarden.

En wil je werken aan je professionele ontwikkeling? Sluit dan aan bij een van de Opstellingendagen met Paardenkracht voor Ondernemers. Of neem een kijkje in onze Paardenkracht Campus!

En verder…

Aanvullende informatie
De individuele sessies worden opgepakt in de ochtend of middag met ruimte voor rust en reflectie op ons mooie terrein.
Ik maak geen gebruik van intakegesprekken, maar voorafgaand aan de eerste sessie ontvang je van mij wel een korte vragenlijst via de mail. Deze vragenlijst geeft mij een globaal beeld van wie je bent, wat er bij jou speelt en wat je van de begeleiding verwacht.

Betalen, verschuiven en annuleren
Je ontvangt een factuur via de mail, de betalingstermijn hiervan is 7 dagen (bij betsellingen vanuit de webshop ontvang je een factuur in de bevestigingsmail nadat je de betaling online hebt voldaan). Is de investering van een bepaalde dienst een uitdaging voor je, neem dan even contact met me op. Verschuiven van afspraken is mogelijk zoals benoemd in onze Algemene Voorwaarden. Mogelijkheden m.b.t. annuleren staan benoemd bij de betreffende activiteiten en in onze Algemene Voorwaarden

Kleding en schoeisel
Aangezien we buiten werken, is het belangrijk kleding mee te nemen waarmee je jezelf in alle omstandigheden kunt beschermen (of verlichten). Uiteraard is het fijn dat je vrij kunt bewegen in de kleding die je draagt. Voor het contact met de paarden zijn stevige schoenen noodzakelijk! Voor het overige hoef je geen materialen mee te nemen, deze worden door ons verzorgd. Bij voorkeur geen mobiele telefoons gebruiken gedurende de afspraak.

Huisregels
Omdat wij met veel zorg en aandacht omgaan met ons terrein en alle dieren vragen we onze gasten dat ook te doen. Lees a.u.b. vooraf onze Huisregels even door en bekijk bijvoorbeeld ook de Algemene Voorwaarden en overige informatie die op de website wordt gegeven, zodat we er voor alle partijen een prettige ervaring van kunnen maken.

Specifieke wensen en beperkingen
Heb je een beperking of specifieke wensen? Laat het tijdig weten, dan overleggen we hoe we daar rekening mee kunnen houden!