Zondag 10 juli 2022 organiseren wij onze eerste Open dag! Tijdens deze dag kan je eens vrijblijvend kennismaken met paardencoaching en systemisch werk met paarden. Daarnaast is er de mogelijkheid inspiratie en kennis op te doen w.b. het realiseren een soort-specifieke (paardvriendelijke) leefomgeving.

Er zijn geen kosten verbonden aan de open dag. Je dient je wel aan te melden om mee te kunnen doen. Opgeven kan voor losse onderdelen van het programma of een combinatie van beide. Er zijn beperkte plekken beschikbaar, toekennen gaat op basis van tijdstip van aanmelden.

  Ik meld me aan voor:

  Aantal personen:

  Jouw aanmelding is definitief wanneer je van mij een bevestiging hebt ontvangen. Bij grote belangstelling worden de beschikbare plekken op volgorde van aanmeldingsmoment toegekend.

  Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief:


  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website.

  captcha