Masterclass voor Paardencoaches

Doe mee aan deze mooie Masterclass en leer paarden nog beter begrijpen!
Op zondag 23 augustus zal Monya Spijkhoven hier op onze locatie een bijzondere Masterclass verzorgen.

MASTERCLASS VOOR PAARDENCOACHES
‘Observeren, interpreteren & intuitief waarnemen’

Deze masterclass is bedoelt voor paardencoaches die hun waarnemingsvermogen en kennis t.a.v. persoonlijkheid, gedrag en welzijn van het paard net dat stapje verder willen ontwikkelen. Ook trainers en instructeurs die op een andere manier willen gaan kijken zijn van harte welkom. In een kleine groep (6 deelnemers) ga je samen met Monya niet alleen theoretisch maar vooral ook praktisch aan de slag.

Wat aan de orde komt tijdens deze masterclass:

• Observeren (wat is er en wat denk je dat er is?)
• Interpretatie (hoe weet je dat wat je denkt juist is?)
• Is het mogelijk om persoonlijkheden te lezen en ontdekken?
• Hoe voelt dit paard zich en waar baseer je dat op?
• Klopt mijn gevoel?
• Biomechanica: hoe ontdek je bewegingsafwijkingen?
• Welke verhoudingen en lijnen geven je welke informatie?
• Wie is dit paard en wat heeft hij nodig?
• Hoe wakker ik mijn intuïtie aan?

Rust en ontspanning staan centraal gedurende de gehele dag, zodat je echt te ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en in werkelijk contact kan komen met je gevoel. Er is dan ook voldoende tijd voor jezelf, om te reflecteren op een van de mooie plekjes in onze Paardentuin, een en ander te laten bezinken of te bespreken met een collega. We doen daarnaast een aantal fijne ontspanningsoefeningen en tussen de middag lunchen we met elkaar (vegetarisch en met producten van ons eigen erf en uit de nabije omgeving).

De koffie en thee staat klaar vanaf 9.00 uur, we starten om 9.30 uur en eindigen rond 16.30 uur (iets uitloop is mogelijk).

Ook bij minder goed weer proberen we de masterclass door te laten gaan. Zorg dus voor passende kleding en bescherming. Alleen in uitzonderlijke gevallen verplaatsen we de dag naar een andere datum. In dat geval laten we je dat zo spoedig mogelijk weten.

Wil je meedoen? Er is plek voor 6 deelnemers. Kosten voor deze bijzondere dag bedragen 169 euro. Dat is incl. BTW, materialen, uitgebreide (vegetarische) lunch, koffie, thee, watertjes en lekkere versnaperingen: we zorgen er voor dat het je die dag aan niets ontbreekt. En aan het einde van de dag hebben we ook nog een leuke verrassing voor je!

Reserveer jouw plekje voor deze masterclass door een ticket te kopen:
OVER MONYA SPIJKHOVEN
Mona Spijkhoven is oprichtster van de Gelukkige Ruiter Academie. Ze is ondernemer, coach, instructeur, opleider, docent, paardentrainer, gedragsspecialist en ondernemerscoach. Meer informatie over Monya en De Gelukkige Ruiter Academie kan je vinden op https://www.gelukkigeruiteracademie.nl.