Thuis in je hart

PERSOONLIJKE MINI RETRAITES

Intensieve zorg en aandacht voor jezelf

Een persoonlijke Mini Retraite bij Parzival Paardencoaching staat garant voor een moment van intensieve zorg en aandacht voor jezelf, met focus op bewustwording, rust en ontspanning. Er even helemaal tussenuit, middenin het prachtige Werelderfgoed Waddenzee gebied!

Wat kan je verwachten?

Het volgende is inbegrepen tijdens zo’n heerlijke Mini Retraite:
• Koffie, thee, watertjes en wat lekkers
• Een coachsessie met de paarden
• Begeleidende oefeningen en een geleide meditatie
• Ontspanning en reflectie op ons mooie terrein
• Vegetarische lunch

Alle activiteiten vinden buiten plaats in de Paardentuin. Bijvoorbeeld in de overdekte zitkuil, de boomgaard of het bos en de ruime paddock. Daarnaast zijn er verschillende fijne plekken om gewoon even lekker te zitten en te genieten van de natuur en het uitzicht.

Je hoeft geen ervaring met paarden(coaching) te hebben om mee te kunnen doen. Een Mini Retraite is geschikt voor iedereen die op zoek is naar rust en ontspanning en op een dieper niveau contact wil maken met zichzelf.

Wat zijn de mogelijkheden?

Investering persoonlijke Mini Retraite
Van 9.30 – 13.30 uur • 225 euro

De kosten dienen voorafgaand aan de dag van de Mini Retraite te zijn voldaan. Je ontvangt een betaalverzoek.
Neem even contact op wanneer de prijs een uitdaging voor je is.

Wist je dat een mini-retraite uit te breiden is naar een dagvullende retraite met andere mooie activiteiten, zoals bijvoorbeeld een persoonlijke yogasessie in de buitenlucht, meditatie met vuurceremonie, ademsessie, creatieve expressie of wandelcoaching? Alles in overleg en op maat voor je samengesteld (prijs op aanvraag). Een meerdaagse retraite is natuurlijk ook een optie – er is mogelijkheid tot overnachten in een fijne B&B of trekkershut in de nabije omgeving.

Handig om te weten…

Aangezien we buiten werken, is het belangrijk kleding mee te nemen waarmee je jezelf in alle omstandigheden kunt beschermen (of verlichten). Uiteraard is het fijn dat je vrij kunt bewegen in de kleding die je draagt. Voor het contact met de paarden zijn stevige schoenen noodzakelijk! Voor het overige hoef je geen materialen mee te nemen, deze worden door ons verzorgd. Bij voorkeur geen mobiele telefoons gebruiken gedurende de Mini Retraite.

Omdat wij met veel zorg en aandacht omgaan met ons terrein en alle dieren vragen we onze gasten dat ook te doen. Lees a.u.b. vooraf onze Huisregels even door en bekijk bijvoorbeeld ook de informatie die op deze website wordt gegeven, zodat we er voor zowel mens, dier als natuur een prettige ervaring van kunnen maken.

Heb je speciale dieetwensen of bijvoorbeeld een beperking? Laat het tijdig weten, dan proberen we daar rekening mee te houden of we overleggen hoe we dat op kunnen lossen.

Het is eventueel mogelijk in de nabije omgeving te overnachten in een van de mooie B&B’s. Je dient deze overnachting zelf te reserveren. Overnachting is niet bij de genoemde prijs inbegrepen en staat los van de retraitedag. Bij de volgende B&B’s zijn is men op de hoogte van de activiteiten van Parzival Paardencoaching en staan ze voor je klaar om er een heerlijk uitje van te maken.

Burdaard: www.bloemenhoeve.nl
Dokkum: www.hetverguldescheepje.nl
Holwerd: www.nijbonga.nl

Genoemde investeringen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW.

Kostenloos afmelden voor deelname aan een Mini Retraite kan tot 72 uur voor aanvang.
Daarna ben je het gehele factuurbedrag verschuldigd.