Opstellingen met Paardenkracht

VOOR ONDERNEMERS

Een andere kijk op jouw ondernemerschap!

Ben jij ondernemer? En loop je binnen dit professionele stuk van je leven tegen vraagstukken of knelpunten aan waar je niet verder mee komt? Ontdek welke (verborgen) dynamieken een rol spelen in jouw ondernemerschap!

Of je nu een eenpitter bent of leiding geeft aan meerdere werknemers, deze dag is voor jou als je alle goedbedoelde strategieën en formules even achter je wilt laten en open staat om te ervaren wat er werkelijk speelt, in de onderlaag, in het hier en nu. Samen met de paarden maken we het onzichtbare zichtbaar door middel van een systemisch-holistische opstelling. Wist je bijvoorbeeld dat dynamieken vanuit persoonlijke systemen (van zowel jezelf als je eventuele werknemers) doorwerken in je bedrijf? En dat er binnen elke onderneming ook sprake is van behoeften rondom binding, ordening en balans, net als binnen je familiesysteem? Je gaat gegarandeerd met nieuwe inzichten en vernieuwde inspiratie naar huis.

Opstellingendag

De Opstellingendag met Paardenkracht voor Ondernemers bestaat uit een fijne praktijkdag hier op onze locatie. Tijdens deze bijzondere dag doen we gezamenlijk een aantal ontspannings- en bewustwordingsoefeningen en werken we daarnaast concreet met de vraagstukken van 3 ondernemers, samen met de paarden. De overige deelnemers dienen daarbij als toeschouwer en (waar nodig) representant: ook dat is beide heel waardevol. 

Je hebt daarmee de mogelijkheid om je aan te melden als inbrenger van een vraagstuk (maximaal 3 personen) of als toeschouwer/representant (maximaal 4 personen). Kosten voor het inbrengen van een vraagstuk bedragen 179 euro. Wanneer je je aanmeldt als toeschouwer/representant bedraagt de investering 79 euro

Genoemde tarieven zijn inclusief btw voor particulieren en excl. 21% btw voor degenen die een zakelijke btw-factuur willen ontvangen. Alle activiteiten, vegetarische lunch, thee, lekkere versnaperingen en gebruik van materialen zijn inbegrepen.

De eerstvolgende Opstellingendag met Paardenkracht voor Ondernemers is op zaterdag 22 april 2023 (aanvang 9.30 uur). Je kan je aanmelden via het aanmeldformulier. Vermeld daarin je naam, adres- en factuurgegevens en telefoonnummer, en natuurlijk of je als representant/toeschouwer deel wilt nemen of als inbrenger van een vraagstuk. Je ontvang van mij sowieso een ontvangstbevestiging m.b.t. dit bericht, en bij voldoende deelnemers een betaalverzoek via de mail.

Let op: kostenloos afmelden voor Opstellingen met Paardenkracht voor ondernemers kan tot 10 dagen voor aanvang van de activiteit.

Individuele Opstelling

Wil je niet wachten tot 22 april, werk je liever niet in een groep of komt deze datum je niet uit? Maak dan een afspraak voor een individuele Opstelling met Paardenkracht voor Ondernemers op een moment naar keuze! Dat kan via het afsprakenformulier. Een individuele Opstelling met Paardenkracht duurt ca. 90 minuten. De kosten bedragen 159 euro (inclusief 21% BTW voor particulieren en excl. 21% BTW voor degenen die een zakelijke btw-factuur willen ontvangen). Alle activiteiten, thee, lekkere versnaperingen en gebruik van materialen zijn inbegrepen.

Of meld je aan voor één van de andere Opstellingsdagen! Je vind ze in onze activiteitenkalender.

En verder…

Aangezien we buiten werken, is het belangrijk kleding mee te nemen waarmee je jezelf in alle omstandigheden kunt beschermen (of verlichten). Uiteraard is het fijn dat je vrij kunt bewegen in de kleding die je draagt. Voor het contact met de paarden zijn stevige schoenen noodzakelijk! Voor het overige hoef je geen materialen mee te nemen, deze worden door ons verzorgd. Bij voorkeur geen mobiele telefoons gebruiken gedurende de afspraak.

Omdat wij met veel zorg en aandacht omgaan met ons terrein en alle dieren vragen we onze gasten dat ook te doen. Lees a.u.b. vooraf onze huisregels even door en bekijk bijvoorbeeld ook de algemene voorwaarden en overige informatie die op de website wordt gegeven, zodat we er voor zowel mens, dier als natuur een prettige ervaring van kunnen maken.

Heb je een beperking? Laat het tijdig weten, dan overleggen we hoe we daar rekening mee kunnen houden!