Paard & Levenskracht

SYSTEMISCH-HOLISTISCH & ENERGETISCH WERK MET PAARDEN

Innerlijke groei en transformatie vereist commitment en jouw bereidheid er bewust aandacht aan te besteden. Daar ondersteunen mijn paarden en ik je graag bij! We bieden een verschillende fijne mogelijkheden om aan de slag te gaan.

Tijdens een sessie Paard & Levenskracht gaan we helemaal de diepte in, je daalt als het ware af in je ziel. Ik werk daarbij vanuit systemisch-holistisch perspectief en op energetisch en spiritueel niveau, met de verschillende lichamen en diverse innerlijke systemen. Dat doen we door middel van inner journeying, een opstelling bij de paarden en een Energy Therapy behandeling. Ook zet ik ademwerk en bijvoorbeeld mindfulness in.

Jouw investering voor een eenmalige sessie Paard & Levenskracht bedraagt 249 euro. Dat is inclusief BTW voor particulieren en exclusief 21% BTW voor degenen die een zakelijke btw-factuur willen ontvangen. Alle activiteiten, thee, lekkere versnaperingen en gebruik van materialen zijn inbegrepen.

Paard & Levenskracht wordt aangeboden in losse sessies van ongeveer 3 uur. Een afspraak maken kan via het afsprakenformulier.

Kennismakingsgesprek

Uiteraard is het mogelijk om eerst een keertje kennis te maken met mij, ons bedrijf en de paarden! Een kennismakingsgesprek duurt ca. 30 minuten en is kosteloos als je nadien binnen 2 weken besluit een sessie of traject bij ons te gaan volgen. Een afspraak maken kan via het afsprakenformulier.

Jouw investering voor een Kennismakingsgesprek bedraagt 35 euro inclusief 21% BTW voor particulieren en excl. 21% BTW voor degenen die een zakelijke btw-factuur willen ontvangen. Een bakje thee en wat lekkers is inbegrepen.

Overige opties

Zou je graag eenmalig een groepssessie bij/met de paarden willen doen, dan kan je aansluiten bij de Soul Retrievals met Paardenkracht die we periodiek organiseren. Kijk in onze Activiteitenkalender voor de eerstvolgende mogelijkheid.

Ook kan je kiezen voor een losse Energy Therapy sessie, in het energieveld van de natuur en onze paarden.

En wil je werken aan je professionele ontwikkeling? Sluit dan aan bij een van de Opstellingendagen met Paardenkracht voor Ondernemers. Of neem een kijkje in onze Paardenkracht Campus!

En verder…

Aanvullende informatie
De individuele sessies worden opgepakt in de ochtend of middag met ruimte voor rust en reflectie op ons mooie terrein.
Ik maak geen gebruik van intakegesprekken, maar voorafgaand aan de eerste sessie ontvang je van mij wel een korte vragenlijst via de mail. Deze vragenlijst geeft mij een globaal beeld van wie je bent, wat er bij jou speelt en wat je van de begeleiding verwacht.

Betalen, verschuiven en annuleren
Je ontvangt een factuur via de mail, de betalingstermijn hiervan is 7 dagen (bij bessellingen vanuit de webshop ontvang je een factuur in de bevestigingsmail nadat je de betaling online hebt voldaan). Is de investering van een bepaalde dienst een uitdaging voor je, neem dan even contact met me op. Verschuiven van afspraken is mogelijk zoals benoemd in onze Algemene Voorwaarden. Mogelijkheden m.b.t. annuleren staan benoemd bij de betreffende activiteiten en ook in onze Algemene Voorwaarden

Kleding en schoeisel
Aangezien we buiten werken, is het belangrijk kleding mee te nemen waarmee je jezelf in alle omstandigheden kunt beschermen (of verlichten). Uiteraard is het fijn dat je vrij kunt bewegen in de kleding die je draagt. Voor het contact met de paarden zijn stevige schoenen noodzakelijk! Voor het overige hoef je geen materialen mee te nemen, deze worden door ons verzorgd.

Huisregels
Omdat wij met veel zorg en aandacht omgaan met ons terrein en alle dieren vragen we onze gasten dat ook te doen. Lees a.u.b. vooraf onze Huisregels even door en bekijk bijvoorbeeld ook de Algemene Voorwaarden en overige informatie die op de website wordt gegeven, zodat we er voor alle partijen een prettige ervaring van kunnen maken. Bij voorkeur geen mobiele telefoons gebruiken gedurende de afspraak. Roken is op het gehele terrein niet toegestaan.

Specifieke wensen en beperkingen
Heb je een beperking of specifieke wensen? Laat het tijdig weten, dan overleggen we hoe we daar rekening mee kunnen houden!