Paardencoaching Reflectiekaarten voor kinderen

Als je regelmatig (individuele) paardencoachsessies geeft aan kinderen en je wilt jouw coachee graag iets tastbaars meegeven, dan zijn de Paardencoaching Reflectiekaarten voor kinderen een handig hulpmiddel om te reflecteren op een sessie. Het is natuurlijk ook gewoon een leuke attentie als aandenken aan het contact met het paard of de pony!

Een set bestaat uit kaarten (formaat 170×120 mm) met 7 verschillende afbeeldingen op de voorzijde. Je ontvangt 10 kaartjes per beeld, dus de set bestaat in totaal uit 70 kaarten. Op de aantrekkelijk vormgegeven achterzijde kan je coachee relevante ervaringen en doelen kwijt, zo dat een heldere samenvatting van de sessie ontstaat.

Omdat de set meerdere afbeeldingen bevat met elk een eigen sfeer en ondertoon, kan je coachee (bewust dan wel onbewust) kiezen welke kaart het beste past bij de sessie of bij zijn/haar gevoel op dat moment. Deze keuze geeft jou als coach natuurlijk ook weer wat extra informatie.

De kaart kan bijvoorbeeld direct na de sessie samen met jou worden ingevuld, of op een later moment door de coachee zelf. Sommige vragen hebben sowieso betrekking op de periode direct na de sessie. Een eventuele volgende keer kunnen jullie de ingevulde kaarten gebruiken om samen terug te kijken op wat er eerder in het licht is gezet en wat er in de tussentijd is gebeurd. Het kan daarnaast voor de coachee prettig zijn op een ander moment zelf nog eens terug te kijken.

Wil je een set bestellen? Ga dan naar de shop!