Parzival Kids

THEMADAGEN THUIS IN JE HART

Themadagen
Thuis in je Hart!

Wil jij beter leren omgaan met je emoties, je zelfverzekerder voelen of bijvoorbeeld makkelijker kunnen ontspannen? En ben je graag buiten, in de natuur? Dan zijn de Themadagen Thuis in je Hart van Parzival Kids iets voor jou!

Parzival Paardencoaching heeft de krachten gebundeld met Yogamatties en lanceert in 2021 een bijzonder ontwikkelings- en bewustwordingsprogramma voor kinderen van ongeveer 8 t/m 14 jaar. Het programma bestaat in totaal uit 4 themadagen die worden gehouden in onze mooie Paardentuin Harstahof. We gaan aan de slag met paardencoaching, yoga en mindfulness en werken zo op een ongedwongen en gezellige manier aan ontspanning, zelfbewustzijn, emotionele veerkracht, sociale vaardigheden en zelfvertrouwen!

Elke themadag heeft een eigen focus. Contact met de paarden, fijne oefeningen, fysieke activiteit en creativiteit wisselen elkaar daarbij af. We werken met een kleine groep (maximaal 6 kinderen, waar nodig opgesplitst in 2 kleinere groepjes) zodat je helemaal jezelf kunt zijn en we echt aandacht voor elkaar, de natuur en de dieren kunnen hebben. De Themadagen vinden plaats op zaterdag 15 mei, zondag 23 mei, zondag 6 juni en zondag 27 juni 2021 van 9.30 – 12.30 uur (de dagen zijn niet afzonderlijk te volgen).

Wat kan je verwachten?

Kwaliteit en beleving staan bij Parzival Paardencoaching hoog in het vaandel. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en interactie en de insteek is persoonlijk en geborgen: onze boerderij is gelegen in de uitgestrektheid van het Werelderfgoed Waddenzee gebied.

Sessies yoga vinden buiten plaats, bijvoorbeeld in de boomgaard of het bos, het contact met onze paardjes in de mooie paddock in de Paardentuin. Daarnaast zijn er verschillende fijne plekken om even te zitten, met elkaar te praten en oefeningen te doen. Tijdens de themadagen staan er natuurlijk ook allerlei lekkere versnaperingen klaar en lassen we regelmatig even een pauze in om op adem te komen. Er wordt niet gereden op de paarden en pony’s.

Je hoeft geen ervaring met paarden(coaching), yoga en/of mindfulness te hebben om mee te kunnen doen. We passen de activiteiten aan op ieders persoonlijke mogelijkheden (en voor de ouders: uiteraard hanteren we een passende pedagogische en didactische insteek).

Wat zijn de mogelijkheden?

Investering Themadagen Parzival Kids ‘Thuis in je hart’
59 euro per themadag per kind
(236 euro voor het totale programma)

Deze prijs is inclusief BTW, lekkere versnaperingen en alle materialen.
Én je krijgt er natuurlijk hele gezellige en leerzame dagen voor terug op een fijne plek!

Locatie: Parzival Paardencoaching, Harstawei 18 9174 GB te Ginnum.
Begeleiders: Nelleke Dikkerboom (Parzival Paardencoaching) & Tryntsje Rekker (Yogamatties)
Data: zaterdag 15 mei, zondag 23 mei, zondag 6 juni en zondag 27 juni 2021
Aanvang 9.30 uur (inloop mogelijk vanaf 9.15 uur), afsluiting ± 12.30 uur (iets uitloop mogelijk).

Wanneer er minder dan 4 aanmeldingen zijn kunnen de Themadagen helaas niet doorgaan. We stellen je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.

Aanmelden & Betalen

Wil je meedoen? Je kan jouw plekje reserveren door het aanmeldformulier te gebruiken. Jouw aanmelding is definitief wanneer je van mij een bevestiging van deelname hebt ontvangen. Op dat moment is je aanmelding tevens bindend. Kosteloos afmelden voor het programma Thuis in je Hart kan tot en met vrijdag 30 april 2021. Daarna ben je het gehele cursusbedrag verschuldigd. Je ontvangt een factuur voor het totale cursusbedrag op maandag 3 mei 2021, deze dient vervolgens binnen 3 werkdagen te worden voldaan. Het is eventueel mogelijk om in 2 delen te betalen. Dit kan je aangeven in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier, je ontvangt daarna nadere informatie w.b. deze betaaloptie. Tussentijds stoppen met het programma geeft geen recht op restitutie. In de week voorafgaand aan de eerste themadag ontvang je alle overige benodigde informatie (ook w.b. mogelijke richtlijnen omtrent Covid-19).

Let op: is jouw kind ouder of jonger dan de aangegeven leeftijd? In sommige gevallen is het alsnog mogelijk om mee te doen, dus laat ook in dat geval vooral van je horen en vermeld dit even in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier! Ik kom er dan zo snel mogelijk op terug.

Praktische informatie

Aangezien we buiten werken, is het belangrijk kleding mee te nemen waarmee je jezelf in alle omstandigheden kunt beschermen (of verlichten). Uiteraard is het fijn dat je vrij kunt bewegen in de kleding die je draagt. Voor het contact met de paarden zijn stevige schoenen noodzakelijk! Voor het overige hoef je geen materialen mee te nemen, deze worden door ons verzorgd. Bij voorkeur geen mobiele telefoons gebruiken gedurende de gehele dag.

Omdat wij met veel zorg en aandacht omgaan met ons terrein en alle dieren vragen we onze gasten dat ook te doen. Lees a.u.b. vooraf onze Huisregels even door en bekijk bijvoorbeeld ook de informatie die op deze website wordt gegeven, zodat we er voor zowel mens, dier als natuur een prettige ervaring van kunnen maken.

Heb je speciale dieetwensen of bijvoorbeeld een beperking? Laat het tijdig weten, dan proberen we daar rekening mee te houden of we overleggen hoe we dat op kunnen lossen.

Wanneer er niet voldoende deelnemers zijn is het mogelijk dat het programma wordt geannuleerd of verschoven (je ontvangt hierover tijdig bericht). Voor vragen en/of opmerkingen kan je mailen naar nelleke@parzival-paardencoaching.nl

De Algemene Voorwaarden van Parzival Paardencoaching zijn van toepassing.

Scholen & Verenigingen

Het is mogelijk om Themadagen of een programma te organiseren exclusief voor jouw school of vereniging. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken! E-mail: nelleke@parzival-paardencoaching | WhatsApp: 0650627991

Paarden-pensioenpotje

Onze intentie is dat Diaz, Jarno en Bowie tot hun dood bij ons blijven, en in de genoemde tarieven is natuurlijk rekening gehouden met kosten voor de dagelijkse verzorging en het bieden van een paard-natuurlijke omgeving met veel aandacht voor welzijn. Toch willen we ook graag iets extra’s doen: daarom zetten we per sessie 2 euro op een aparte spaarrekening als oude-dagvoorziening voor onze paardjes.