Persoonlijke Retraites

ZORG VOOR JEZELF

Zorg
voor jezelf

Een persoonlijke Retraite bij Parzival Paardencoaching staat garant voor intensieve zorg en aandacht voor jezelf, met focus op bewustwording, rust en ontspanning. Er even helemaal tussenuit, middenin het prachtige Werelderfgoed Waddenzee gebied!

Wat kan je verwachten?

Je kan een Retraite voor jezelf boeken, of bijvoorbeeld samen met je partner of een vriend of vriendin. Eendaags of meerdaags. Het programma wordt met zorg voor je samengesteld, op basis van jouw/jullie thema en wensen.

Het volgende is sowieso inbegrepen tijdens zo’n heerlijke Retraite:
• Koffie, thee, watertjes en lekkere versnaperingen
• Coaching & begeleiding met paarden
• Bewustwordingsoefeningen en geleide meditatie/visualisatie
• Ontspanning en reflectie op ons mooie terrein
• Heerlijke vegetarische lunch(es)

Daarnaast is een Retraite uit te breiden met activiteiten naar wens, met bijvoorbeeld outdoor yoga, mindfulness, natuurcoaching, creatieve expressie, wandeling of een vuurceremonie.

Alle activiteiten vinden buiten plaats in Paard & Tuin Harstahof. Bijvoorbeeld in de overdekte zitkuil, de boomgaard of het bos en de ruime paddock. Daarnaast zijn er verschillende fijne plekken om gewoon even lekker te zitten en te genieten van de natuur en het uitzicht. Overnachten is mogelijk bij een van de fijne accomodaties in de nabije omgeving. We hebben een variatie aan suggesties voor je, van tent of trekkershut tot B&B, logement en hotel.

Je hoeft geen ervaring met paarden(coaching) te hebben om mee te kunnen doen. Een Persoonlijke Retraite is geschikt voor iedereen die op zoek is naar rust en ontspanning en op een dieper niveau wil verbinden met zichzelf en zijn/haar omgeving.

Wat zijn de mogelijkheden?

Investering Persoonlijke Retraite
Op aanvraag: afhankelijk van jouw specifieke wensen en het aantal personen

Bij aanvang van de Retraite dient de investering per bankoverschrijving te zijn voldaan, je ontvangt een factuur.

Overige informatie

Aangezien we buiten werken, is het belangrijk kleding mee te nemen waarmee je jezelf in alle omstandigheden kunt beschermen (of verlichten). Uiteraard is het fijn dat je vrij kunt bewegen in de kleding die je draagt. Voor het contact met de paarden zijn stevige schoenen noodzakelijk! Voor het overige hoef je geen materialen mee te nemen, deze worden door ons verzorgd. Bij voorkeur geen mobiele telefoons gebruiken gedurende de Retraites.

Omdat we met veel zorg en aandacht omgaan met ons terrein en alle dieren vragen we onze gasten dat ook te doen. Lees a.u.b. vooraf onze Huisregels even door en bekijk bijvoorbeeld ook de informatie die op deze website wordt gegeven, zodat we er voor zowel mens, dier als natuur een prettige ervaring van kunnen maken.

Heb je speciale dieetwensen of bijvoorbeeld een beperking? Laat het tijdig weten, dan proberen we daar rekening mee te houden of we overleggen hoe we dat het beste op kunnen pakken.

Kostenloos afmelden voor deelname aan een Personlijke Retraite kan tot 96 uur voor aanvang.
Daarna ben je het gehele factuurbedrag verschuldigd.