Praktijk in de Paardentuin

PLANTENVERTELLING PAARD & PLANT

Plantenvertelling
Paard & Plant

Wil je meer weten over eetbare planten voor paarden en pony’s? Deze niet alleen goed leren herkennen maar ook weten wat de werking/functie er van is en hoe je ze kunt inzetten? Vrijdagavond 2 juli neemt Sietske Metz van Paard & Plant je mee in Paardentuin Harstahof om je hier van alles over te vertellen! We gaan lekker actief en praktisch aan de slag in de natuur, waarbij al je zintuigen worden aangesproken en je ook zelf op onderzoek uit gaat. Ondertussen kan je in onze Paardentuin natuurlijk ook nog inspiratie opdoen waar het gaat om het creëren van een paardvriendelijke leefomgeving, biodiversiteit en weidebeheer.

Wat kan je verwachten?

Kwaliteit en beleving staan bij Parzival Paardencoaching hoog in het vaandel. Door te werken met een kleine groep (maximaal 6 personen) is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en interactie. De insteek van onze activiteiten is persoonlijk en geborgen: onze Paardentuin is gelegen in de uitgestrektheid van het Werelderfgoed Waddenzee gebied, waar je nog echt kunt genieten van rust, ruimte en de landelijke sfeer.

Wat zijn de mogelijkheden?

Investering Plantenvertelling Paard & Plant
Vrijdag 2 juli 2021 • 79 euro incl. BTW

De prijs is inclusief BTW, lekkere versnaperingen en materialen.
En je gaat natuurlijk met een schat aan nieuwe kennis en vaardigheden naar huis!

Locatie: Parzival Paardencoaching, Harstawei 18 9174 GB te Ginnum.
Aanvang 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur), afsluiting ± 21.30 uur (iets uitloop is mogelijk).
Uitvalsdatum: vrijdag 9 juli 2021.

De Plantenvertelling vindt buiten plaats, in onze Paardentuin: bij uitzonderlijk slechte weersomstandigheden wijken we uit naar genoemde uitvalsdatum. Controleer dus even of je inderdaad beide dagen beschikbaar bent! Wanneer er minder dan 4 aanmeldingen zijn kan de avond helaas niet doorgaan. We stellen je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.

Aanmelden en Betalen

Wil je meedoen? Je kan jouw plekje reserveren door het aanmeldformulier te gebruiken. Jouw aanmelding is definitief wanneer je van mij een bevestiging van deelname hebt ontvangen. Op dat moment is je aanmelding tevens bindend. Kosteloos afmelden voor de Plantenvertelling kan tot en met vrijdag 18 juni 2021. Daarna ben je het gehele bedrag verschuldigd. Je ontvangt een factuur voor de Plantenvertelling op maandag 21 juni 2021, deze dient vervolgens binnen 3 werkdagen te worden voldaan. In de week voorafgaand aan de praktijkavond ontvang je alle overige benodigde informatie (ook w.b. mogelijke richtlijnen omtrent Covid-19).

Handig om te weten

Het is eventueel mogelijk in de nabije omgeving te overnachten in een van de mooie B&B’s of op de nabij gelegen camping (met trekkershutten). Je dient deze faciliteiten zelf te reserveren (dit is niet bij de genoemde prijs inbegrepen en staat los van de activiteit).

Burdaard: www.bloemenhoeve.nl
Dokkum: www.hetverguldescheepje.nl
Holwerd: www.nijbonga.nl
Blije: Camping de Blijer Wadden

Praktische informatie

Aangezien we buiten werken, is het belangrijk kleding mee te nemen waarmee je jezelf in alle omstandigheden kunt beschermen (of verlichten). Uiteraard is het fijn dat je vrij kunt bewegen in de kleding die je draagt. Bij voorkeur geen mobiele telefoons gebruiken gedurende de gehele dag.

Omdat wij met veel zorg en aandacht omgaan met ons terrein en alle dieren vragen we onze gasten dat ook te doen. Lees a.u.b. vooraf onze Huisregels even door en bekijk bijvoorbeeld ook de informatie die op deze website wordt gegeven, zodat we er voor zowel mens, dier als natuur een prettige ervaring van kunnen maken.

Heb je speciale dieetwensen of bijvoorbeeld een beperking? Laat het tijdig weten, dan proberen we daar rekening mee te houden of we overleggen hoe we dat op kunnen lossen.

Wanneer er niet voldoende deelnemers zijn is het mogelijk dat de dag wordt geannuleerd of verschoven (je ontvangt hierover tijdig bericht). Voor vragen en/of opmerkingen kan je mailen naar nelleke@parzival-paardencoaching.nl

De Algemene Voorwaarden van Parzival Paardencoaching zijn van toepassing.