Thuis in je hart

RETRAITEDAGEN PAARDENCOACHING & YOGA

Een dag vol/voor bewustwording en ontspanning

Kom middenin de natuur (weer) volledig in contact met je lijf en je hart, door het doen van mooie oefeningen, paardencoaching en yoga. De focus tijdens deze fijne dagen ligt volledig op emotionele ontspanning én op zorg en aandacht voor jezelf. De insteek is persoonlijk en geborgen: onze boerderij is gelegen in de uitgestrektheid van het Werelderfgoed Waddenzee gebied, waar je nog echt kunt genieten van rust, ruimte en de landelijke sfeer.

Naast de sessies paardencoaching en yoga in de buitenlucht is er door de dag heen ruimschoots tijd voor jezelf en mogelijkheid tot rusten en reflectie op ons mooie terrein. Tussen de middag serveren we een (h)eerlijke vegetarische lunch met producten uit eigen tuin, van ons eigen erf en uit de omgeving. Verder staat er de hele dag koffie, thee en een fris watertje voor je klaar, met daarbij natuurlijk wat lekkers.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de retraitedagen is er plek voor 6 deelnemers en gaan we in 2 kleine groepjes beurtelings aan de slag met paardencoaching en yoga (meer informatie hierover ontvang je na opgave van deelname). Daaromheen werken we met de hele groep. Inloop is vanaf 9 uur, we starten om 9.30 uur en sluiten de dag af rond 16.30 uur.

Sessies yoga vinden buiten plaats, bijvoorbeeld in de boomgaard of het bos, het coachen met paarden in onze ruime paddock in de Paardentuin. Daarnaast zijn er verschillende fijne plekken om met elkaar te praten, oefeningen te doen en te lunchen.

Je hoeft geen ervaring met paarden(coaching) en/of yoga te hebben om mee te kunnen doen. De dag is toegankelijk voor iedereen die op een dieper niveau contact wil maken met zichzelf en/of graag eens met nieuwe ogen naar zichzelf wil kijken (we passen de sessies aan op ieders persoonlijke mogelijkheden en kunnen).

De dagen worden begeleid door Nelleke Dikkerboom-Bruin (Parzival Paardencoaching) die tevens de sessies paardencoaching verzorgd en Attie Osinga (Into Yoga Dokkum) die de yoga-sessies voor haar rekening neemt.

Wat zijn de mogelijkheden?

Komend jaar organiseert Parzival weer een aantal mooie retraitedagen, elk met een eigen thema. Je wordt van harte uitgenodigd dit thema met behulp van paardencoaching en verschillende vormen van yoga bij jezelf te onderzoeken. Binnenkort volgt nadere informatie.

Locatie: Parzival Paardencoaching, Harstawei 18 9174 GB te Ginnum
Begeleiding: Nelleke Dikkerboom-Bruin (Parzival Paardencoaching) en Attie Osinga (INTO-YOGA)
Meer informatie over ons beiden vind je hier >>

Je kan jouw plekje reserveren door je aan te melden voor de betreffende retraitedag.

Let op: we werken de hele dag buiten: bij uitzonderlijk slechte weersomstandigheden wordt dag verschoven naar de genoemde uitvalsdatum. Controleer dus even of je inderdaad beide dagen beschikbaar bent! Wanneer er minder dan 4 aanmeldingen zijn kan de retraitedag helaas niet doorgaan. We stellen je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte en kijken dan gezamenlijk of we tot een andere oplossing kunnen komen.

Handig om te weten…

Aangezien we buiten werken, is het belangrijk kleding mee te nemen waarmee je jezelf in alle omstandigheden kunt beschermen (of verlichten). Uiteraard is het fijn dat je vrij kunt bewegen in de kleding die je draagt. Voor het contact met de paarden zijn stevige schoenen noodzakelijk! Voor het overige hoef je geen materialen mee te nemen, deze worden door ons verzorgd. Bij voorkeur geen mobiele telefoons gebruiken gedurende de gehele dag.

Omdat wij met veel zorg en aandacht omgaan met ons terrein en alle dieren vragen we onze gasten dat ook te doen. Lees a.u.b. vooraf onze Huisregels even door en bekijk bijvoorbeeld ook de informatie die op deze website wordt gegeven, zodat we er voor zowel mens, dier als natuur een prettige ervaring van kunnen maken.

Heb je speciale dieetwensen of bijvoorbeeld een beperking? Laat het tijdig weten, dan proberen we daar rekening mee te houden of we overleggen hoe we dat op kunnen lossen.

Het is eventueel mogelijk in de nabije omgeving te overnachten in een van de mooie B&B’s. Je dient deze overnachting zelf te reserveren. Overnachting is niet bij de genoemde prijs inbegrepen en staat los van de retraitedag. Bij de volgende B&B’s zijn is men op de hoogte van de activiteiten van Parzival Paardencoaching en staan ze voor je klaar om er een heerlijk weekendje weg van te maken.

Burdaard: www.bloemenhoeve.nl
Dokkum: www.hetverguldescheepje.nl
Holwerd: www.nijbonga.nl

Genoemde investeringen gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW en servicekosten.
Voor vragen en/of opmerkingen kan je mailen naar nelleke@parzival-paardencoaching.nl.

Kostenloos afmelden voor deelname aan een Retraitedag kan tot 5 werkdagen voor aanvang.
Daarna ben je het gehele factuurbedrag verschuldigd.

Organisaties en bedrijven

Het is mogelijk om een retraitedag te organiseren exclusief voor jouw bedrijf of organisatie,
bijvoorbeeld rondom een specifiek thema. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

E-mail: nelleke@parzival-paardencoaching | WhatsApp: 0650627991