Soul Retrievals

MET PAARDENKRACHT

Soul Retrieval

Tijdens deze krachtige Soul Retrievals met Paardenkracht krijg je een waardevol inkijkje in jouw on(der)bewustzijn. De paarden wijzen je hierbij de weg: zij voelen als geen ander aan wat er in de onderlaag speelt en gaan hierover de communicatie met je aan op een open en oordeelloze manier. Wat ligt er aan pijn, maar ook innerlijke wijsheid in je opgeslagen? Wat zijn thema’s die aandacht mogen krijgen of heling nodig hebben? Welke delen van jezelf ben je misschien kwijtgeraakt en mag je gezond terugbrengen? Zijn er misschien invloeden vanuit je achtergrond die zich verankert hebben in jouw doen en laten en die aangekeken mogen worden?

Door meer helderheid en inzicht te krijgen in deze onderwerpen, open je de deur om de verbinding met jezelf te herstellen of versterken en meer innerlijke rust te vinden. Maar ook om authentieker in contact te komen met je omgeving, of bijvoorbeeld je eigen paard(en)/dieren!

Deelname aan een Soul Retrieval met Paardenkracht is bij uitstek geschikt als:

  • Je het gevoel hebt ‘net niet’ voluit te kunnen leven, alsof er ‘iets’ is waar je net niet bij kan.
  • Er ingrijpende gebeurtenissen hebben plaatsgevonden die nog niet volledig zijn verwerkt.
  • Je innerlijke onrust, spanning en onbalans ervaart waar je niet uit los lijkt te kunnen komen.
  • Je aanhoudende problemen ervaart op sociaal vlak, of bijvoorbeeld binnen je relatie of op je werk.
  • Er sprake is van problematiek of belemmeringen m.b.t. familiebanden en achtergrond.
  • Je behoefte hebt aan een fijn maar waardevol moment, gevuld met zingeving, verbinding en bewust-zijn.

Denk bij ‘ingrijpende gebeurtenissen’ aan zaken als overlijden, ziekte, verwaarlozing, narcistisch misbruik, letsel, etcetera. Het betreft die momenten in je leven waarop angst, verdriet of spanning zo groot was dat je systeem het gewoonweg niet kon verwerken. Langdurige blootstelling aan soortgelijke ervaringen heeft eenzelfde effect. We noemen dit ook wel trauma.

Het programma van een Soul Retrieval ziet er als volgt uit:

Kennismaking:
Wie ben je en wat heeft je hier gebracht?

Gezamenlijke inner journey
We stellen jouw persoonlijke thema van de dag scherp door een stukje af te dalen in je ziel en te kijken wat zich daar op dat moment aandient.

Krachtige sessies bij de paarden
In kleine groepjes of individueel ga je het contact aan met onze paarden.

Pauze

Krachtige sessies bij de paarden
In kleine groepjes of individueel ga je het contact aan met onze paarden.

Gezamenlijke reflectie
Hoe heb je het ervaren? Wat heb je bij anderen gezien en wat deed dat met je? In een groepsgesprek delen we dit met elkaar.

Afsluiting
We sluiten de dag af met een mooie oefening en nemen afscheid van elkaar. Uiteraard krijg je een van onze leuke giftbags mee!

Een Soul Retrieval met Paardenkracht duurt ongeveer 4 uur (dit is een indicatie, de uiteindelijke tijd is afhankelijk van het aantal deelnemers). Er kunnen 4 personen meedoen en de Soul Retrieval gaat door bij 2 deelnemers. Je kunt ook een afspraak maken voor een eigen Soul Retrieval, bijvoorbeeld met een eigen groepje.

Family Soul Retrieval

Wil je graag met leden van je gezin van herkomst, bijvoorbeeld je broers of zussen, kijken naar wat er in de onderlaag speelt, in je eigen on(der)bewustzijn en jullie familiesysteem? Ook dan is een Soul Retrieval een hele fijne manier om aan de slag te gaan. De paarden wijzen jullie hierbij de weg: zij voelen als geen ander aan wat er in de onderlaag speelt en gaan de communicatie aan op een open en oordeelloze manier. Zo brengen jullie dat wat vast zat weer in beweging en door het onzichtbare zichtbaar te maken en aan te kijken ontstaat er een nieuwe balans.

Family Soul Retrievals met Paardenkracht plannen we persoonlijk in, omdat je je als groepje aanmeldt.

Praktische informatie

Aangezien we buiten werken, is het belangrijk praktische kleding aan te hebben en mee te nemen waarmee je jezelf in alle omstandigheden kunt beschermen (of verlichten). Uiteraard is het fijn dat je vrij kunt bewegen in de kleding die je draagt. Voor het contact met de paarden zijn stevige schoenen noodzakelijk! Voor het overige hoef je geen materialen mee te nemen, deze worden door ons verzorgd. Gebruik van mobiele telefoons is niet toegestaan gedurende de afspraak (foto’s maken alleen in overleg vooraf).

Omdat wij met veel zorg en aandacht omgaan met ons terrein en alle dieren, vragen we onze gasten dat ook te doen. Lees a.u.b. vooraf onze Huisregels door en bekijk bijvoorbeeld ook de Algemene Voorwaarden en overige informatie die op de website wordt gegeven. Zo kunnen we er voor zowel mens, dier als natuur een prettige ervaring van maken!

Ga je liever individueel met mij en de paarden aan de slag? Dan ben je van harte welkom om het Paard & Systeem Groeitraject te volgen. Ook bieden we kinder- en gezinscoaching in de vorm van Gezond Gezin met Paardenkracht. En neem een kijkje in onze Paardenkracht Campus als je wilt werken aan je professionele ontwikkeling.

Heb je een beperking of specifieke wensen? Laat het tijdig weten, dan overleggen we hoe we daar rekening mee kunnen houden! Nadere informatie omtrent tarieven, betalen en annuleren vind je op de pagina Tarieven.