Soul Retrieval
met Paardenkracht

Kracht van de Kudde
(Groepsverband)
Duur: ca. 3 uur
Maximaal 6 personen

Extra’s
Je mag een Paardenkracht Reflectiekaart
mee naar huis nemen, als aandenken en om
jouw ervaring op te noteren.

Daarnaast werken we vanuit Parzivals
Paard & Systeem Methodiek®, wat garandeert
dat er met uiterste zorg wordt omgegaan met
het welzijn van mens, dier en natuur!
Zo draag je indirect ook bij aan
een fijnere wereld.

Investering: 117 euro
Incl. BTW voor particulieren en excl.
BTW voor zakelijke klanten en bedrijven.

In deze krachtige Soul Retrievals met Paardenkracht krijg je een waardevol inkijkje in je on(der)bewustzijn en jouw plek binnen het grotere geheel. De paarden wijzen ons hierbij de weg: zij voelen als geen ander aan wat er in de onderlaag speelt en gaan hierover de communicatie met je aan op een open en oordeelloze manier. Wat ligt er aan pijn, maar ook innerlijke wijsheid opgeslagen? Wat zijn thema’s die aandacht mogen krijgen of heling nodig hebben? Welke delen van jezelf ben je misschien kwijtgeraakt en mag je gezond terugbrengen? Zijn er misschien invloeden vanuit je achtergrond die zich verankert hebben in jouw doen en laten en die aangekeken mogen worden?

Door de kracht van de kudde (die bestaat uit zowel je medecursisten als onze paarden) krijg je meer helderheid in deze onderwerpen, open je de deur om de verbinding met jezelf te herstellen of versterken en meer innerlijke rust te vinden. Maar ook om authentieker en vanuit essentie in contact te komen met je omgeving, of bijvoorbeeld je eigen paard(en) en andere dieren!

Deelname aan een Soul Retrieval met Paardenkracht is bij uitstek geschikt als:

  • Je het gevoel hebt ‘net niet’ voluit te kunnen leven, alsof er ‘iets’ is waar je net niet bij kan.
  • Je merkt dat je jouw verbinding met ‘het grote geheel’ kwijt bent geraakt.
  • Je innerlijke onrust, spanning en onbalans ervaart waar je niet uit los lijkt te kunnen komen.
  • Je aanhoudende problemen ervaart op sociaal vlak, of bijvoorbeeld binnen je relatie of op je werk.
  • Er sprake is van problematiek of belemmeringen m.b.t. familiebanden en achtergrond.
  • Je behoefte hebt aan een fijn maar waardevol moment, gevuld met zingeving, verbinding en bewust-zijn.

Je kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijke Soul Retrieval, bijvoorbeeld met een eigen groepje of familieleden. Neem gerust even contact op om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.

Het programma van een Soul Retrieval met Paardenkracht ziet er als volgt uit:

Kennismaking:
Wie ben je en wat heeft je hier gebracht?

Gezamenlijke inner journey
We maken een prachtige zielsreis om te ontdekken wat in het licht mag komen te staan.

Krachtige sessie(s) bij de paarden
In groepsverband gaan we het contact aan met onze paarden.

Gezamenlijke reflectie
Hoe heb je het ervaren? Wat heb je bij anderen gezien en wat deed dat met je? In een groepsgesprek delen we dit met elkaar.

Afsluiting
We sluiten de dag af en nemen afscheid van elkaar.

Een Soul Retrieval met Paardenkracht duurt ca. 3 uur (de uiteindelijke tijd is afhankelijk van het aantal deelnemers en de processen die zich ontvouwen, wat uitloop is dus mogelijk). Er kunnen maximaal 6 personen meedoen en de Soul Retrieval gaat door bij 3 deelnemers.

Aangezien we buiten werken en het hier soms nat en modderig kan zijn, is het belangrijk praktische (niet nieuwe) kleding aan te hebben (en/of mee te nemen) waarmee je jezelf in alle omstandigheden kunt beschermen of verlichten. Uiteraard is het fijn dat je vrij kunt bewegen in de kleding die je draagt. Voor het contact met de paarden zijn stevige schoenen of laarzen noodzakelijk! Voor het overige hoef je geen materialen mee te nemen, deze worden door ons verzorgd. Gebruik van mobiele telefoons is niet toegestaan gedurende de afspraak (foto’s maken kan natuurlijk altijd in overleg).

Omdat wij met veel zorg en aandacht omgaan met ons terrein en alle dieren, vragen we onze gasten dat ook te doen. Lees a.u.b. vooraf onze Huisregels door en bekijk bijvoorbeeld ook de Algemene Voorwaarden en overige informatie die op de website wordt gegeven. Zo kunnen we er voor zowel mens, dier als natuur een prettige ervaring van maken!

Heb je een beperking of specifieke wensen? Laat het tijdig weten, dan overleggen we hoe we daar rekening mee kunnen houden! Belangrijke informatie omtrent betalen en annuleren vind je op de pagina Tarieven.