Sterk met Paardenkracht

JAARTRAJECT

Het Sterk met Paardenkracht Jaartraject is een effectief en intensief traject met échte en volledige aandacht voor jou en álles wat je bij je draagt. Een jaar lang werk je 1 op 1 aan jouw persoonlijke effectiviteit, samen met mij en de paarden, vanuit sensitiviteit en verbinding. Je gaat groeien als mens en maakt een duurzame innerlijke transformatie door, zodat je wezenlijk verschil gaat maken: voor jezelf en ook voor jouw omgeving. Wij onderscheiden ons door onze nieuwetijdsvisie en systemisch-holistische werkwijze, waarbij we werken met paarden, buiten, in de natuur. En vanuit van Parzivals Paard & Systeem Methodiek®! Zo weet je dat er met zorg wordt omgegaan met mens, dier en natuur. En dat biedt een gezonde basis voor groei, bewustwording en ontwikkeling!

Vanaf 1 september is het mogelijk om te starten met het Sterk met Paardenkracht Jaartraject. Vanwege het intensieve en persoonlijke karakter van het jaartraject Sterk met Paardenkracht zijn de plekken beperkt beschikbaar.

Wat krijg je?

Je krijgt een jaar lang mijn onverdeelde aandacht, ondersteuning en begeleiding, bestaande uit:

 • Al mijn kennis, ervaring, kunde en tools, én de wijsheid van mijn paarden.
 • 10 live coachsessies naar jouw wens verdeeld over 12 maanden (m.u.v. de start van het traject: de eerste twee sessies hebben een vaste interval)
 • Diverse werkvormen met en bij de paarden, waaronder opstellingen, zodat je binnen je gehele systeem en alle lichamen wordt ondersteund.
 • Het Mindful Memories dagboek met Paardenkracht (om in dat jaar op een fijne manier zelf te werken aan bewustwording en ontspanning)
 • Het Sterk met Paardenkracht Werkboek (ringband met 24 losse werkbladen waar je tussen de sessies door mee aan de slag kunt)
 • 8 coachcalls via WhatsApp of telefoon van 30 minuten waarin je al je vragen kunt stellen, met me kunt sparren, een luisterend oor tot je beschikking hebt en kunt delen waar je tegenaan loopt.
 • Toegang tot een superfijne natuurlijke locatie waar je na elke coachsessie nog rustig een half uurtje kunt ontspannen, verwerken en reflecteren: absoluut een toegevoegde waarde!

Wat ga je bereiken?

Na het jaartraject…

 • Durf je te vertrouwen op je hart en buik en kan je jouw innerlijke wijsheid ruimte geven.
 • Heb je een nieuwe balans gevonden, vanuit sensitiviteit en essentie.
 • Heb je in liefde losgelaten wat je niet langer dient.
 • Heb je je algehele weerbaarheid verhoogd, binnen alle lichamen.
 • Durf je je helemaal te committeren aan jouw en ‘zijn’ in het hier en nu.
 • Sta je met meer zelfvertrouwen en innerlijke kracht in het leven.
 • Ben je in staat gezondere relaties aan te gaan en te onderhouden.
 • Heb je kennis gemaakt met jouw eigen plek binnen het grote geheel en met datgene wat je te doen hebt hier op aarde.
 • Heb je duidelijke stappen vooruit gezet m.b.t. herstel en innerlijke balans, op een gezonde, duurzame manier die bij joú past

Jouw investering voor het Sterk met Paardenkracht Jaartraject bedraagt 2760 euro. Dat is inclusief BTW voor particuliere deelnemers en excl. BTW voor bedrijven en zakelijke klanten. Betaling in termijnen is mogelijk. Informeer naar een betaalplan op maat!

Veel werkgevers hebben budget beschikbaar om jou als werknemer te ondersteunen bij dergelijke trajecten en processen. Vraag eens bij HR na welke mogelijkheden er zijn. En de kosten zijn uiteraard aftrekbaar voor zelfstandig ondernemers.

En verder…

 • De coachsessies duren ca. 120 minuten, dat is incl. persoonlijke reflectietijd op ons terrein.
 • Ons coachprogramma Paard & Burn-out is eventueel te implementeren in dit jaartraject (dus het is ook geschikt als re-integratietraject).
 • Tussen de eerste twee live sessies hanteer ik een interval van 2 tot 3 weken: dat is nodig om tot de gewenste opstart te komen.
 • De werkbladen van het Sterk met Paardenkracht Werkboek ontvang je in delen, passend bij de voortgang van het traject.
 • Thee, watertjes en wat lekkers staan uiteraard elke live sessie voor je klaar.
 • Tussentijds stoppen met het traject zonder aantoonbare urgente reden geeft geen recht op restitutie.
 • Verschuiven van live afspraken kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang van de activiteit, coachcalls tot 4 uur voor aanvang.
 • De algemene voorwaarden en huisregels van Parzival Paard & Coaching zijn van toepassing op onze samenwerking.

Parzivals Paard & Systeem Methodiek® is de onderlegger van al onze activiteiten, de rode draad die we altijd volgen. Deze methodiek is door mijzelf ontwikkeld, gebaseerd op een nieuwetijds zienswijze, en kent specifieke kenwaarden w.b. visie, houding, kennis & kunde, management & beheer en persoonlijke ontwikkeling.

Aanleiding om hier naar op zoek te gaan was mijn eigen verlangen om vanuit diepere lagen en een bredere context te kunnen werken en leven. Namelijk vanuit essentie, sensitiviteit en uniciteit. Niet alleen als het gaat om de cliënten en studenten die ik mag begeleiden, maar ook zeker m.b.t. onze dieren en de natuur, en natuurlijk onszelf. Zodoende staat het welzijn en de gezondheid van álle betrokken partijen bij ons centraal. Een absoluut pluspunt dat je hierop kunt vertrouwen, vinden wij. 

Het betekent ook dat ik werk vanuit een groter geheel, waarin alles in verbinding staat met elkaar en invloed op elkaar heeft. Tijdens de sessies gaan we daarom aan de slag met ‘jou’ als gelaagd totaalplaatje, in het hier en nu. En niet enkel met de symptomen of ‘de buitenkant’.

Praktische informatie

Een (familie)opstelling met Paardenkracht wordt opgepakt in de ochtend of middag met ruimte voor rust en reflectie op ons mooie terrein. Voorafgaand aan de sessie ontvangt je van mij een bevestigingsmail met daarin een korte vragenlijst. Jouw antwoorden geven mij een globaal beeld van wie je bent, jouw situatie en voorgeschiedenis, en wat je van de begeleiding verwacht. Op die manier kunnen we optimaal gebruik maken van de tijd die je hier op locatie doorbrengt!

Liever eerst op een laagdrempelige manier kennismaken met ons en onze werkwijze? Dan kan je bijvoorbeeld aansluiten bij een Soul Retrieval met Paardenkracht. In onze Agenda vind je de eerstvolgende mogelijkheid. Ook kan je een kennismakingsgesprek aanvragen. Neem een kijkje in onze Paardenkracht Campus als je wilt werken aan je professionele ontwikkeling met de hulp van paarden!

Aangezien we buiten werken, is het belangrijk praktische kleding aan te hebben (en/of mee te nemen) waarmee je jezelf in alle omstandigheden kunt beschermen of verlichten. Uiteraard is het fijn dat je vrij kunt bewegen in de kleding die je draagt. Voor het contact met de paarden zijn stevige schoenen noodzakelijk! Voor het overige hoef je geen materialen mee te nemen, deze worden door ons verzorgd. Gebruik van mobiele telefoons is niet toegestaan gedurende de afspraak (foto’s maken kan natuurlijk altijd in overleg).

Omdat wij met veel zorg en aandacht omgaan met ons terrein en alle dieren, vragen we onze gasten dat ook te doen. Lees a.u.b. vooraf onze Huisregels door en bekijk bijvoorbeeld ook de Algemene Voorwaarden en overige informatie die op de website wordt gegeven. Zo kunnen we er voor zowel mens, dier als natuur een prettige ervaring van maken!

Heb je een beperking of specifieke wensen? Laat het tijdig weten, dan overleggen we hoe we daar rekening mee kunnen houden! Belangrijke informatie omtrent tarieven, betalen en annuleren vind je op de pagina Tarieven.