Tarieven

BETALEN, ANNULEREN EN VERSCHUIVEN

In 2023 gelden de volgende tarieven:

Soul Retrieval met Paardenkracht
135 euro per persoon

Paard & Systeem Groeitraject
Eerste instapmaand: 338 euro (2 sessies, Mindful Memories Dagboek en Paard & Systeem basiswerkboek)
Vervolgmaanden: 189 euro (1 sessie, telefonische check-in en vervolg Paard & Systeem werkboek)

Gezond Gezin met Paardenkracht
Traject van 3 sessies: 520 euro (incl. Mindful Memories Dagboek Kids)
Traject van 5 sessies: 790 euro (incl. Mindful Memories Dagboek Kids + Volwassenen)
Losse vervolgsessies: 159 euro

Kennismakingsgesprek
35 euro / kostenloos wanneer je je nadien binnen 2 weken aanmeldt voor één van onze trajecten.

Alle bedragen zijn incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor zakelijke klanten/bedrijven.

Alle activiteiten van de betreffende dienst, thee en lekkere versnaperingen zijn inbegrepen bij deze prijzen, net als gebruik van materialen en eventuele werkboeken. Je ontvangt een factuur via de mail, de betalingstermijn hiervan is 7 dagen.

Is de investering een uitdaging voor je maar heb je de hulp van mij en mijn paarden wel hard nodig? Neem dan even contact met me op! Betalen in termijnen behoort sowieso tot de mogelijkheden. En periodiek (eens per kwartaal) verleen ik ook diensten naar ratio.

Verschuiven van een losse sessie/afspraak binnen het Paard & Systeem Groeitraject en een traject Gezond Gezin met Paardenkracht kan tot 24 uur voorafgaand aan de betreffende sessie/afspraak. Na deze termijn ben je het volledige bedrag verschuldigd.

Kostenloos afmelden voor (een maand van) het Paard & Systeem Groeitraject kan tot 7 dagen voor aanvang van de 1e dag van de betreffende maand. Na deze termijn ben je 50% van het volledige bedrag verschuldigd. Tussentijds stoppen met een maand van het Paard & Systeem Groeitraject is niet mogelijk en geeft geen recht op restitutie.

Kostenloos afmelden voor een traject Gezond Gezin met Paardenkracht kan tot 7 dagen voor aanvang van de 1e dag van het traject. Na deze termijn ben je 50% van het volledige bedrag verschuldigd. Wanneer je besluit een traject Gezond Gezin met Paardenkracht voortijdig af te breken betaal je 179 euro voor de sessies/afspraken die al wel hebben plaatsgevonden. Dit bedrag is incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor zakelijke klanten/bedrijven.

Kostenloos afmelden voor een Soul Retrieval met Paardenkracht kan tot 10 dagen voor aanvang van de start van de betreffende Soul Retrieval. Na deze termijn ben je 50% van het volledige bedrag verschuldigd.

Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden.

Wanneer een deelnemer bij aanvang van de activiteit/sessie/afspraak niet verschijnt of slechts een deel ervan kan bijwonen, geeft dat geen recht op restitutie. Bij onvoorziene uitzonderlijke gebeurtenissen is het eventueel mogelijk de activiteit op een ander moment in te halen, mits de planning dat toelaat (alleen in overleg).

Aangezien we buiten werken, is het belangrijk praktische kleding aan te hebben en mee te nemen waarmee je jezelf in alle omstandigheden kunt beschermen (of verlichten). Uiteraard is het fijn dat je vrij kunt bewegen in de kleding die je draagt. Voor het contact met de paarden zijn stevige schoenen noodzakelijk! Voor het overige hoef je geen materialen mee te nemen, deze worden door ons verzorgd. Gebruik van mobiele telefoons is niet toegestaan gedurende de afspraak (foto’s maken alleen in overleg vooraf).

Omdat wij met veel zorg en aandacht omgaan met ons terrein en alle dieren, vragen we onze gasten dat ook te doen. Lees a.u.b. vooraf onze Huisregels door en bekijk bijvoorbeeld ook de Algemene Voorwaarden en overige informatie die op de website wordt gegeven. Zo kunnen we er voor zowel mens, dier als natuur een prettige ervaring van maken!

Heb je een beperking of specifieke wensen? Laat het tijdig weten, dan overleggen we hoe we daar rekening mee kunnen houden!