Tarieven

BETALEN, ANNULEREN EN VERSCHUIVEN

In 2023 – 2024 gelden de volgende tarieven:

Soul Retrieval met Paardenkracht
117 euro per persoon
(kosten privé Soul Retrievals op aanvraag)

(Familie)opstelling met Paardenkracht
179 euro

Groeitraject met Paardenkracht
495 euro

Jaarprogramma met Paardenkracht
1950 euro

Kennismakingsgesprek
Een kennismaking is altijd kostenloos. Dit kan zowel telefonisch als hier op onze locatie.

Genoemde bedragen zijn incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor zakelijke klanten/bedrijven.

Alle activiteiten van de betreffende dienst, thee en lekkere versnaperingen zijn inbegrepen bij deze prijzen, net als gebruik van materialen. Je ontvangt een factuur via de mail, de betalingstermijn hiervan is 7 dagen.

Is de investering een uitdaging voor je maar heb je de hulp van mij en mijn paarden wel hard nodig? Neem dan even contact met me op! Betalen in termijnen behoort altijd tot de mogelijkheden.

Verschuiven van een sessie/afspraak (dat geldt voor de (Familie)opstelling met Paardenkracht, sessies/afspraken van het Groeitraject en sessies/afspraken van het Jaarprogramma) kan tot 24 uur voorafgaand aan de betreffende sessie/afspraak. Na deze termijn ben je het volledige bedrag verschuldigd/vervalt deze sessie/afspraak binnen het betreffende traject.

Kostenloos afmelden voor het gehele Groeitraject of Jaarprogramma met Paardenkracht kan tot 14 dagen voor aanvang van de 1e sessie van het betreffende traject. Na deze termijn ben je 50% van het volledige bedrag verschuldigd. Tussentijds stoppen met het Groeitraject of het Jaarprogramma met Paardenkracht zonder aantoonbare urgente reden geeft geen recht op restitutie!

Kostenloos afmelden voor een Soul Retrieval met Paardenkracht kan tot 7 dagen voor aanvang van de betreffende Soul Retrieval. Na deze termijn ben je 50% van het volledige bedrag verschuldigd.

Kostenloos afmelden voor de (Familie)opstelling met Paardenkracht kan tot 24 uur voor aanvang van de afspraak. Na deze termijn ben je 50% van het volledige bedrag verschuldigd.

Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden.

Wanneer een deelnemer bij aanvang van de activiteit/sessie/afspraak niet verschijnt of slechts een deel ervan kan bijwonen, geeft dat geen recht op restitutie. Bij onvoorziene uitzonderlijke gebeurtenissen is het eventueel mogelijk de activiteit op een ander moment in te halen, mits de planning dat toelaat (alleen in overleg en wanneer er contact wordt opgenomen hierover).

Aangezien we buiten werken, is het belangrijk praktische kleding aan te hebben en mee te nemen waarmee je jezelf in alle omstandigheden kunt beschermen (of verlichten). Uiteraard is het fijn dat je vrij kunt bewegen in de kleding die je draagt. Voor het contact met de paarden zijn stevige schoenen noodzakelijk! Voor het overige hoef je geen materialen mee te nemen, deze worden door ons verzorgd. Gebruik van mobiele telefoons is niet toegestaan gedurende de afspraak (foto’s maken alleen in overleg vooraf).

Omdat wij met veel zorg en aandacht omgaan met ons terrein en alle dieren, vragen we onze gasten dat ook te doen. Lees a.u.b. vooraf onze Huisregels door en bekijk bijvoorbeeld ook de Algemene Voorwaarden en overige informatie die op de website wordt gegeven. Zo kunnen we er voor zowel mens, dier als natuur een prettige ervaring van maken!

Heb je een beperking of specifieke wensen? Laat het tijdig weten, dan overleggen we hoe we daar rekening mee kunnen houden!