Wat we met elkaar afspreken…

Wanneer je een afspraak of workshop boekt, bevestig je bekend te zijn met de Algemene Voorwaarden en de Huisregels van parzival paard&coaching en dat je hier mee akkoord gaat. Neem deze a.u.b. goed door zodat we veilig kunnen werken en we er voor zowel mens als dier een prettige ervaring van kunnen maken.

Losse sessies en een kennismakingsgesprek dienen na afloop van de afspraak binnen 3 dagen te worden voldaan. Bij trajecten, programma’s en workshops dient het totaalbedrag van het gehele traject voorafgaand aan de eerste sessie/afspraak/workshop te zijn voldaan. Bij de betreffende diensten wordt hier ook specifieke informatie over gegeven. Wanneer de betaaltermijn wordt overschreden is Parzival Paardencoaching gerechtigd om bij de 2e herinnering 25 euro administratiekosten in rekening te brengen.

Er wordt van je verwacht dat je op tijd aanwezig bent. Aankomst is mogelijk vanaf een kwartier voor aanvang van de afspraak. Ben je te laat? Dan wordt dat afgetrokken van de voor jouw ingeplande tijd. Dit geeft geen recht op restitutie.

Individuele afspraken kan je tot 24 uur voor aanvang van de sessie kosteloos annuleren of verschuiven. Daarna ben je het gehele factuurbedrag verschuldigd. Dit is uiteraard niet iets wat ik graag doe, maar uit ervaring is gebleken dat het helaas noodzakelijk is hier strikte regels in te hanteren. Voor workshops gelden afwijkende regels, zie daarvoor de informatie die daar gegeven wordt.