Workshop Horsemanship

VOOR KINDEREN & JONGEREN

Anders omgaan met jezelf, dieren en de natuur

Naast de Pony doe-uurtjes (paardencoaching voor kinderen) organiseren we diverse leuke, leerzame en vooral gezellige activiteiten voor kinderen en jongeren. Wat hierin altijd centraal staat is hoe we op een andere (fijnere) manier kunnen omgaan met dieren, onszelf, onze omgeving en de natuur.

Workshop Natural Horsemanship

Woensdagmiddag 9 september 2020 van 15.30 – 17.30 uur
Kosten: 29,95 euro p.p.

Deze workshop is inmiddels voorbij.
Maar we organiseren in het nieuwe jaar nog veel meer leuke activiteiten – houd de agenda in de gaten!

Ben jij er klaar voor om op een andere manier te gaan kijken naar paarden en pony’s? Ze nog beter te begrijpen zodat je optimaal met ze kunt communiceren en zo goed mogelijk voor ze kunt zorgen? Dan is deze workshop wat voor jou! Op woensdag 9 september gaat Femke Dölle ons er alles over vertellen in onze mooie Paardentuin.

Wat je te weten komt tijdens de workshop:

• Wat het natuurlijk gedrag is van paarden en pony’s
• Wat dat betekent voor onze relatie met een paard of pony
• Wat de basisbehoeften zijn van paarden en pony’s
• Hoe je écht vrienden kunt worden met een paard of pony

De gehele workshop staat in het teken van gezelligheid, ervaren en samenzijn. Natuurlijk staat er ook een glaasje drinken voor je klaar met wat lekkers, en aan het eind hebben we nog een leuke verrassing voor je.

Deze workshop is geschikt voor kinderen van ± 9 – 14 jaar. Wil je meedoen? Er zijn 6 plekjes beschikbaar! Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen naar nelleke@parzival-paardencoaching.nl.

Tot dan!
Groetjes van Nelleke

Algemene informatie

Doe je mee aan een workshop? Dan is het belangrijk dat jij en je ouder(s)/verzorger(s) vooraf onze Huisregels goed doorlezen en dat jullie op de hoogte zijn van de Algemene Voorwaarden van Parzival Paardencoaching. Nadat je je opgegeven hebt, ontvangen jullie van mij een bevestiging (met factuur), een digitaal betaalverzoek en nadere uitleg via de mail (alle bovengenoemde prijzen zijn incl. BTW, aagezien ik BTW-plichtig ben).

Uiteraard houden we zo goed mogelijk de veiligheidsregels omtrent Covid-19 in acht. We ontsmetten allemaal onze handen bij aankomst en vertrek en wij zorgen voor schone materialen. Mocht je – of leden van jouw gezin – (milde) klachten hebben dan vragen we je om niet te komen. Je kunt dan een volgende keer weer meedoen.

Het is ook belangrijk dat je de aanwijzingen die worden gegeven goed opvolgt als je hier bent. En dat je je rustig gedraagt: onze paarden zijn ontzettend lief maar het zijn en blijven dieren met een eigen persoonlijkheid die kunnen schrikken of bang kunnen worden. Daarnaast leven er hier allerlei dieren die eerder niet zo’n fijn leven hebben gehad en hier bij ons nu in alle rust kunnen vertoeven. Laat ze dus lekker zitten, lopen, hangen, vliegen, rennen of slapen en geef ze wat ruimte als jullie paden elkaar kruisen. Zo zorgen we er samen voor dat het voor iedereen een fijne en veilige ervaring wordt!

Workshops voor scholen of groepen

Ook scholen en groepen kunnen zich aanmelden om een workshop te volgen. Bijvoorbeeld om in te zetten als ondersteunende activiteit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of educatie. Deze workshops worden op maat gemaakt en in overleg ingepland. Neem even contact op voor nadere informatie of een afspraak!